Cruisereiziger

Azamara

AzAmazing Azamara!

De kleine rederij Azamara heeft vier kleinere schepen in de vloot met plek voor 700 passagiers. De sfeer is wat luxer en klassiek, maar wel informeel en persoonlijk. Dineren gebeurt in 1 open zitting. Fooien, drankjes en geselecteerde alcoholische dranken zijn bij de reissom inbegrepen!

Routes

Azamara maakt bijzondere routes met bestemmingen die door de kleine schepen gemakkelijk kunnen worden aangedaan, daarbij wordt zo mogelijk ook overnacht zodat er langer van de bestemming genoten kan worden.

Persoonlijke aandacht

Azamara gasten zullen genieten van buitengewone service, lekker eten en meer inclusieve voorzieningen aan boord, met inbegrip van boutique wijnen, internationale bieren en exclusieve dranken, evenals een AzAmazing Avonden evenement op elke reis (langer dan 7 dagen, exclusief transatlantisch), een exclusieve, unieke en gratis avondtour dat precies de bijzondere kanten van de bestemming zal laten zien.

Miriam bracht een aantal dagen door op de Azamara Pursuit om de Azamara ervaring te beleven: 

Een perfecte culinaire ervaring, werkelijk prachtige routes én de AzAmazing evenementen zijn de grote pluspunten van deze rederij. – Miriam

 

Cruises van Azamara zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws over Azamara

Azamara Santorini

Azamara weer volledig in de vaart

26 mei 2022

Azamara, de kleine luxe cruiserederij heeft haar volledig vloot van vier schepen officieel in de vaart, met bovendien het nieuwe schip Azamara Onward. Daarnaast varen… lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *