Cruisereiziger
Excursies

Azamara biedt nieuwe dagtours van National Geographic aan

Azamara breidt haar programma aan wal uit met nieuwe dagtours door National Geographic. Vanaf deze maand zal Azamara 9 “National Geographic Day Tours” aanbieden in samenwerking met Intercruises Shoreside & Port Services, die samenwerkt met National Geographic om deze excursies te creëren en te exploiteren.

Elke tour wordt begeleid door National Geographic-getrainde gidsen en volgt de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Azamara’s “Extended Destination Days”, die 10 of meer uren in de haven bieden, geven passagiers genoeg tijd om te genieten van een “National Geographic Day Tour” en daarna de omgeving nog verder te verkennen.ter

Hoogtepunten van de negen “National Geographic Day Tours” aangeboden door Azamara zijn onder andere:

“Een nieuw thuis vinden in Amsterdam, van strijd naar veerkracht” 

Passagiers wandelen door de straten van Amsterdam en varen door de grachten terwijl ze de verhalen uit eerste hand horen van de immigranten en vluchtelingen van de stad. De rondleiding schetst een beeld van hun ervaring en gemeenschap in Amsterdam en eindigt met een maaltijd bereid door chef-koks van over de hele wereld.

“Sancocho, van Monks erfenis tot nationaal lekkernij”

Reizigers ontdekken het erfgoed achter de gastronomie van de Dominicaanse Republiek tijdens een praktische kookles onder leiding van een lokale chef-kok. Met verse ingrediënten en traditioneel keukengerei bereiden en genieten reizigers van Sancocho, een maaltijd die de cultuur van het eiland belichaamt.

“Het ecosysteem van het koraalrif van Cozumel”

Een zeebioloog en oprichter van het Cozumel Coral Restoration Program neemt passagiers mee op een educatief avontuur door de koraalriffen en mangroves van het eiland. Cruisereizigers zullen snorkelen om de schoonheid van de kleurrijke koraalstructuren te zien en krijgen de kans om bij te dragen aan het ecosysteem van de kust door zaadjes te planten in de mangrove-getijdenpoelen.

Andere National Geographic dagtours aangeboden door Azamara zijn “Smaak van Traditie, een reis door de Emirati Keuken in Dubai”, “Een reis door de Emirati Parfumerie in Dubai” en “Een Emirati Cultureel Feest in Abu Dhabi”.

Wil jij deze National Geographic dagtours zelf ervaren met Azamara? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger