Cruisereiziger
Cruiseterminal

Disney Cruise Line opent nieuwe cruiseterminal in Port Everglades

Disney Cruise Line heeft haar nieuwe cruiseterminal bij Port Everglades in Fort Lauderdale geopend. Het is de tweede thuishaven van de rederij in Florida, na Port Canaveral. De terminal zal het gehele jaar door in gebruik zijn.

Zodra cruisereizigers bij de terminal aankomen om aan hun reis te beginnen, zullen ze worden ondergedompeld in de wereld van Disney en Pixar’s film ‘Finding Nemo’, waarbij enkele personages uit de film op kleurrijke muurschilderingen worden weergegeven. De ruim 104.000 vierkante meter grote terminal werd ontworpen door Walt Disney Imagineering, exclusief voor passagiers van Disney Cruise Line, om een soepele inschepingservaring te bieden.De locatie van Port Everglades in Zuid-Florida biedt cruisereizigers de mogelijkheid om voor of na hun cruise de stranden, entertainment, winkels en restaurants, maar ook familie- en culturele activiteiten te ervaren. Het is ook gunstig gelegen nabij grote luchthavens zoals de internationale luchthaven van Fort Lauderdale en snelwegen, zodat passagiers gemakkelijk van en naar de haven kunnen reizen.

Disney Cruise Line en Broward County kondigden eerder een 15-jarige overeenkomst aan die minimaal 10,6 miljoen passagiersbewegingen in Port Everglades omvat, plus de optie voor drie verlengingen van 5 jaar.

De Disney Dream is afgelopen maandag vanuit Port Everglades gestart met cruisen. De Disney Magic volgt op 9 mei. De schepen zullen een mix van cruises van 4, 5 en 6 dagen naar de Bahama’s en het Caribisch gebied varen.

Cruises van Disney Cruise Line vanuit Port Everglades zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Disney Cruise Line opent nieuwe cruiseterminal in Port Everglades

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger