Cruisereiziger
Herstart

Azamara weer volledig in de vaart

Azamara, de kleine luxe cruiserederij heeft haar volledig vloot van vier schepen officieel in de vaart, met bovendien het nieuwe schip Azamara Onward. Daarnaast varen ook de Azamara Journey, Azamara Quest en Azamara Pursuit allen weer.

“Ik ben ons hardwerkende team en toegewijde bemanningsleden buitengewoon dankbaar voor al het ongelooflijke werk en de inspanningen die ons tot dit opwindende moment hebben gebracht”, zegt Carol Cabezas, president van Azamara. “Dankzij hen cruisen we onze vloot met voor de eerste keer vier schepen, waardoor we nog meer mogelijkheden hebben voor gasten.”

Terwijl de vloot weer in gebruik wordt genomen, blijft Azamara focussen op haar Destination Immersion®. Daarbij worden gasten ondergedompeld in de bestemming of land waar ze varen. Het komende jaar bezoekt de rederij 362 unieke havens over de hele wereld, met 392 overnachtingen, 862 late vertrekken en meer dan 3.000 excursies aan wal.  Bijna 1.000 zijn gecreëerd sinds het begin van de pandemie.

De restaurants aan boord, waaronder Discoveries en Windows Café, hebben nieuwe menukaarten met gerechten uit de World Cuisine Selection-gerechten te bevatten.  De nadruk ligt daarbij op lokale specialiteiten. Gasten die op Azamara Onward varen, kunnen van de nieuwe en exclusieve locatie Atlas Bar genieten, waar de barmannen innovatieve ambachtelijke cocktails serveren.

Momenteel varen de schepen:

  • Azamara Onward bevindt zich momenteel midden in een 8-daagse Griekenland Intensive Voyage,
  • Azamara Journey keert vandaag terug  en begint aan een 11-daagse Greece Intensive Voyage,
  • Azamara Pursuit vertrekt voor een 6-daagse Grand Prix Weekend Voyage
  • Azamara Quest begint aan een 10-daagse Spring Med & Grand Prix Voyage.

De vier schepen van Azamara zullen deze zomer allemaal in Europa varen, voordat ze naar Azië, Australië, Zuid-Amerika en meer wereldwijde bestemmingen gaan.

Bekijk de unieke cruises van Azamara bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger