Cruisereiziger
BestemmingenWereldcruise

Azamara onthult 2026 wereldcruise naar zeven wereldwonderen

De kleine luxe rederij Azamara onthult met trots haar 2026 Wereldcruise naar de zeven wereldwonderen. Deze vertrekt op 6 januari 2026 vanuit Miami, Florida, eindigt na meer dan 35 landen en 156 dagen verrassend in het Spaanse Barcelona.

De wereldcruise van Azamara Onward is ontworpen om gasten een uitgebreide verkenning te bieden met 55 late vertrekken en overnachtingen, 60 verlengde bestemmingsdagen, 3 exclusieve Wereld Cruise-evenementen en 10 AzAmazing-evenementen. De route gaat van Noord-Amerika naar Frans Polynesië, Australië, Azië met o.a. China, Vietnam en Thailand, India, Midden-Oosten en via Egypte naar de Middellandse Zee.

“We zijn verheugd om onze wereld cruise te verwelkomen op de reis van ons leven,” zei Carol Cabezas, president van Azamara. “Onze 2026 World Cruise biedt onze gasten de unieke kans om een nieuw perspectief op een breed scala aan culturen te ontdekken en alle zeven wereldwonderen te bezoeken, terwijl ze genieten van de meest exclusieve en speciaal samengestelde evenementen tijdens deze spannende reisroute.”

Uitgelichte hoogtepunten

Chichen Itza: Dwaal door oude rijken, waar het gefluister van de grote piramide van Kulkulcan en het bewaard gebleven Maya-balpark verweven zijn met de betoverende verhalen van de Tempel van Venus en de Tempel van Krijgers, allemaal tot leven gebracht met de magie van virtueel en vergrote technologie.

Christus de Verlosser: ervaar de iconische Christus de Verlosser tijdens een grootse meerdaagse verkenning, waarbij de architecturale edelstenen van Rio, de panoramische pracht van Suikerbroodberg, de fascinerende schoonheid van Iguazu watervallen en de oude mysteries van de beelden van Paaseiland worden onthuld.

Taj Mahal: Ontdek de tijdloze Taj Mahal, een symbool van liefde, badend in de veranderende tinten van de dageraad. Deze meerdaagse reis onthult de majestueuze Agra vestiging en de betoverende “Baby Taj”, die je onderdompelt in levendige culturen, diverse smaken van de Indiase keuken en de luxe van de Oberoi-hotels.

Machu Picchu: Verken de raadselachtige schoonheid van Machu Picchu en de oude wonderen van Cusco, waaronder het kolossale Sacsayhuaman-vestiging, een symbool van Inca-vindingrijkheid. Geniet van de luxe van Palacio del Inca en de voortreffelijke Peruaanse keuken terwijl je adembenemende landschappen doorkruist en gerespecteerde sites zoals Qoricancha en de majestueuze kathedraal ontdekt, rijk aan geschiedenis en cultuur.

Colosseum: Ervaar het iconische Colosseum door de ogen van een gladiator met exclusieve toegang, omringd door oude tribunes. Verken dit architecturale wonder en de overblijfselen van het Forum Romanum en de Palatijn, voordat je je overgeeft aan een heerlijke Italiaanse lunch.

De Grote Muur van China: Reizigers krijgen de kans om drie nachten naar Beijing te vliegen om de Verboden Stad met een deskundige gids te verkennen en de Grote Muur te bezoeken om een van ‘s werelds grootste wonderen van de architectuurgeschiedenis te bewonderen. Gasten kunnen ook met de kabelbaan de Tempel van de Hemel en het Zomerpaleis verkennen voordat ze drie nachten naar Hong Kong gaan.

Petra: Gasten kunnen reizen naar de woestijnstad Petra in Jordanië, een UNESCO-werelderfgoed en ooit een mysterieuze stad geïsoleerd in een verboden vallei, om door de ‘Siq’ te wandelen en de Rose Red City te ontdekken. Reizigers krijgen de unieke kans om meer te weten te komen over de Schatkamer, het Griekse theater, oude koninklijke graven, zuilengalerijen en de tempel van Qasr Al-Bint.

Veel extra’s bij de wereldcruise

Wereldcruise reizigers hebben toegang tot een bestemmingsconciërge terwijl ze hun reis op Azamara plannen. Naast het afvinken van talloze bucketlist reisbestemmingen en ervaringen, biedt Azamara’s 2026 World Cruise meer dan $ 22.000 * aan exclusieve voorzieningen, waaronder 13 exclusieve speciale evenementen voor wereldreizen, $ 3.000 aan tegoed aan boord, een extra tegoed van $ 4.000 aan boord voor excursies aan de kust, vliegticketkrediet *, vertrek/aankomst transfers, een hotelverblijf van één nacht vóór de cruise, een premium upgrade van het drankpakket,  wekelijkse wasservice, WiFi-service en meer. Wereld cruise reizigers zullen ook genieten van de voorzieningen die altijd zijn inbegrepen bij Always Azamara: vijf eetgelegenheden, drankjes inclusief alcoholische drankjes, fooien, culturele evenementen en onbeperkte zelfbedieningswasserette.

*vraag naar de voorwaarden.

Bekijk deze cruise bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger