Cruisereiziger
Bestemmingen

Holland America Line kondigt Canada en New England seizoen 2025 aan

Holland America Line heeft haar 2025 Canada en New England seizoen onthuld. Op het programma staan langere reizen, nieuwe havens en een 25-daagse ‘Legendary Voyage’ waarin Groenland en IJsland worden verkend.

Van mei tot en met oktober vaart de Zuiderdam 7-daagse reizen langs de Atlantische kust, waar passagiers diverse bestemmingen kunnen verkennen, genieten van zeevruchten en meer te weten komen over de maritieme geschiedenis.

De Volendam zal 10- en 11-daagse routes aanbieden met havens die een mix van Engelse en Franse invloeden bevatten. De afvaarten van en naar Fort Lauderdale, Florida, omvatten een eerste stop in Yorktown (Williamsburg), Virginia. In september zal Volendam ook drie 7-daagse routes aanbieden met hoogtepunten uit de regio.

“Nu Zuiderdam in mei van start gaat, zullen we onze capaciteit in de regio ten opzichte van voorgaande jaren iets vergroten en meer verandahutten toevoegen die kunnen worden geboekt”, aldus Beth Bodensteiner, Chief Commercial Officer van Holland America Line. “Bovendien bieden onze reisroutes verschillende keuzes voor een werkelijk unieke vakantie die een cultureel rijke regio verkent vanaf een gemakkelijke toegangspoort voor een verlengd seizoen, inclusief het populaire herfstgebladerte en langere reizen naar Groenland en IJsland.”

Hoogtepunten van het seizoen 2025 zijn onder meer:

  • Een 25-daagse legendarische reis “Canada, New England, Groenland en IJsland” met vertrek op 12 juli aan boord van de Volendam. De cruise vaart heen en terug vanuit Boston en omvat zes bezoeken rond IJsland, met elf extra bezoeken in Groenland, Maine en Canada’s Nova Scotia, Labrador en Newfoundland.
  • Twee verschillende 7-daagse routes aan boord van de Zuiderdam: “Canada en New England: UNESCO Sites en Québécois Nights”; en “Canada en New England Circle: New Brunswick.”
  • Een 15-daagse cruise langs de Atlantische kust aan boord van de Zuiderdam van Fort Lauderdale naar Quebec City, met een overnachting in Quebec City en een stop in Yorktown.
  • 10- en 11-daagse routes aan boord van de Volendam tussen Boston en Montréal in de zomer en herfst.
Wil jij met Holland America Line naar Canada en New England? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!