Cruisereiziger
Themacruise

Full Metal Cruise XI binnen paar minuten uitverkocht

De Duitse rederij TUI Cruises had binnen enkele minuten een uitverkochte themacruise: de Full Metal Cruise editie XI van 10 tot 15 september 2024 op Mein Schiff 3. Daarom heeft de rederij direct besloten een tweede cruise in te plannen van 6-10 september 2024 vanuit Bremerhaven.

Fans kunnen op verschillende podia topconcerten verwachten. Daarnaast biedt deze cruise zoals gebruikelijk een sensationeel voorprogramma: meet and greets met de artiesten, workshops, karaoke, tattoos, metal yoga en de legendarische late night show van en met “Machine”. Kortom: fans kunnen een spectaculair en uitgebalanceerd programma aan boord verwachten voor de elfde editie van de Full Metal Cruise.

Prijzen

De Full Metal Cruise XI Part II start in Bremerhaven en duurt gaat via Oslo en Kopenhagen naar Kiel. De 5-daagse reis op de Mein Schiff 3 kost vanaf 1.199 euro per persoon in een binnenhut met dubbele bezetting. Een buitenhut is verkrijgbaar vanaf 1.299 euro per persoon bij dubbele bezetting en een balkonhut vanaf 1.519 euro per persoon bij dubbele bezetting. Zoals altijd is dit inclusief full metal catering en het festivalprogramma aan boord.

Mein Schiff 3 kwam in de vaart in 2014 en was destijds het eerste nieuwbouw schip voor de rederij. Hoogtepunt is een glazen wand van twee dekken hoog in de vorm van een diamant op de achtersteven waardoor je vanuit diverse restaurants en bars uitzicht hebt op zee. Fijn is dat ruim 80% van de hutten een balkon heeft.

Bekijk deze cruise snel >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger