Eerste stuk staal gesneden van Celebrity Ascent

Op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint-Nazaire is woensdag het eerste stuk staal gesneden van het vierde cruiseschip in de Edge-klasse van Celebrity Cruises, de Celebrity Ascent.

Lisa Lutoff-Perlo, president en CEO van Celebrity Cruises, Richard Fain, voorzitter en CEO van de Royal Caribbean Group en Laurent Castaing, algemeen manager van de scheepsbouwer waren ter plekke aanwezig om de start van de bouw gade te slaan.

De Celebrity Ascent zal naar verwachting begin 2023 in de vaart komen. Het wordt dan een zusterschip van de Celebrity Edge, Celebrity Apex en Celebrity Beyond. Laatstgenoemd schip maakt volgend jaar april haar debuut.

Cruises van Celebrity Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!