Bahamas Paradise Cruise Line wordt omgedoopt tot Margaritaville at Sea

Bahamas Paradise Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is aangegaan met het bedrijf Margaritaville Resorts & Hotels. De naam van de kleine cruisemaatschappij verandert per 30 april 2022 in Margaritaville at Sea. Haar schip, Grand Classica, krijgt ook een nieuwe naam: Margaritaville Paradise.

Margaritaville Paradise zal na een uitgebreide renovatie op de scheepswerf van Grand Bahama in april haar cruiseprogramma hervatten met 3-daagse cruises vanuit de haven van Palm Beach in Florida naar Freeport op Grand Bahama Island. Naar verwachting zal de ‘nieuwe’ rederij in een later stadium haar vloot verder uitbreiden.

“We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking nu we Margaritaville at Sea lanceren vanuit de haven van Palm Beach. We zijn ongelooflijk trots op wat we hebben opgebouwd bij Bahamas Paradise Cruise Line en waarderen onze trouwe klanten en handelspartners die ons zoveel hebben bijgestaan. We zijn blij met de volgende fase van onze evolutie, de rebranding als Margaritaville at Sea. Het samenwerkingsconcept zal een andere dimensie toevoegen aan de cruise-industrie en een nieuw publiek van reizigers aanspreken, aldus Bahamas Paradise Cruise Line CEO Oneil Khosa die zal gaan fungeren als CEO van Margaritaville at Sea.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!