Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Enchanted Princess gedoopt met live uitzending

Enchanted Princess, het vijfde Royal klasse schip, van Princess Cruises is maandag 13 december 2021 gedoopt. Tevens konden kijkers van de hele wereld dit meebeleven op Facebook en Youtube.  De ceremonie “Our World, Enchanted” is nog beschikbaar om te bekijken.

 

Princess Cruises Celebrations ambassadeur Jill Whelan en Cruise Director Dan Falconer, stellen het schip voor en laten enkele nieuwigheden zien. Uiteraard alles in opmaat naar de uiteindelijke doop door drie doopmoeders van The Explorers Club: een organisatie die zich onder andere inzet veldonderzoek, wetenschappelijke verkenningen en het behoud van hulpbronnen. De drie doopmoeders waren kapitein Lynn Danaher, Dr. Vicki Ferrini (wetenschapper) en Jenifer Austin, oprichter van Oceanagenda.com

Het schip, 145.000 ton, biedt plek aan 3.660 gasten en is een verdere evoluatie van Royal Princess (2013), Regal Princess (2014), Majestic Princess (2017) en Sky Princess (2019).De Enchanted Princess vaart al sinds 10 november in het Caribisch gebied vanuit Fort Lauderdale met 10-daagse cruises naar het zuidelijk deel van de Caribbean.

Bekijk de cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)