Disney kondigt gehele jaar routes uit Port Everglades aan

Deze week kondigde Disney Cruise Line aan dat zij vanaf 2023 het gehele jaar door uit Port Everglades (bij Miami) gaan varen. Dit in aanvulling op de routes uit Port Canaveral dat ten oosten van Orlando ligt. Deze terminal bevindt zich een stuk noordelijker dan Port Everglades.

De overeenkomst die Disney tekende gaat uit van minimaal 10,6 miljoen passagiersbewegingen over 15 jaar. Het eerste schip zal vanaf de lente in 2023 gaan varen, een tweede schip zal een gedeelte van het jaar van daaruit gaan varen in 2025. Vanaf 2022 zal Disney het vijfde schip in de vloot verwelkomen, de Disney Wish, en vanaf 2025 nog een nieuw schip. Het is nog niet bekend welke twee schepen vanuit Port Everglades zullen varen.

“Terwijl we onze vloot van schepen uitbreiden en innovatieve nieuwe cruise-ervaringen introduceren, kunnen we niet blijer zijn om de magie van Disney naar Port Everglades te brengen”, aldus Mazloum, Disney Cruise Line President. “Met een speciale, speciaal ontworpen cruiseterminal voor onze gasten, kijken we ernaar uit om magische herinneringen te creëren vanaf het moment dat ze aankomen in deze prachtige nieuwe thuishaven.”

Cruiseterminal 4 zal worden omgevormd tot een Disney terminal.

Wil je ook magie beleven op een Disney schip? Vraag eens een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)