AIDA Cruises blikt terug op 2021 tijdens live show op Oudjaarsavond

Net als voorgaande jaren zal AIDA Cruises ook dit jaar op Oudjaarsavond weer haar grote ‘Silver Prime Time Show’ live op internet uitzenden. Borris Brandt, Directeur Entertainment bij de Duitse rederij, kijkt samen met gasten terug op de mooiste AIDA momenten van 2021.

De uitzending begint op 31 december 2021 om 22:30 uur en gaat door tot in het nieuwe jaar 2022. De show is te zien via de website van AIDA.de, Facebook en Youtube.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!