Video: 11 cruiseschepen bij oudejaarsvuurwerk op Madeira

Oudejaarsdag stond op Madeira wederom in het teken van het jaarlijkse eindejaarsvuurwerk. In totaal verzamelden 11 cruiseschepen (goed voor ongeveer 18.000 passagiers en bemanningsleden) zich in de Baai van Funchal, 2 minder dan in 2019. Het cruiseschip Amera van Phoenix Reisen zegde op het laatste moment af vanwege corona-besmettingen aan boord. Ook de AIDAnova moest verstek laten gaan omdat het in Lissabon nog in afwachting was op nieuwe bemanningsleden.

De volgende 11 cruiseschepen brachten Oud en Nieuw op Madeira door: Sea Cloud Spirit (Sea Cloud Cruises), Marella Explorer (Marella Cruises), Borealis (Fred. Olsen Cruise Lines), Bolette (Fred. Olsen Cruise Lines), AIDAmar (AIDA Cruises), Vasco da Gama (Nicko Cruises), Amadea (Phoenix Reisen), Mein Schiff 3 (TUI Cruises), Queen Elizabeth (Cunard), Mein Schiff Herz (AIDA Cruises) en AIDAsol (AIDA Cruises).

Zie onderstaande video’s voor beelden van het eindejaarsvuurwerk op Madeira:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Video: 11 cruiseschepen bij oudejaarsvuurwerk op Madeira

Reacties zijn gesloten.