P&O Cruises brengt Wallace & Gromit en Shaun the Sheep naar Iona

P&O Cruises heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is aangegaan met Aardman, de makers van de kinderseries Wallace & Gromit en Shaun the Sheep. Aan boord van het nieuwste cruiseschip van de Britse cruisemaatschappij, Iona, zal de rederij diverse activiteiten organiseren met de karakters in de hoofdrol.

Kinderen kunnen in de The Reef kinderclubs deelnemen aan danslessen en knutselworkshops waar ze Gromit-oren of Shaun the Sheep-maskers kunnen maken. Verder worden voor de gehele familie de films van Wallace & Gromit en Shaun the Sheep in de bioscoop vertoond en kan je foto’s laten maken met de excentrieke uitvinder Wallace en zijn trouwe vriend Gromit bij speciale optredens van de karakters.

Paul Ludlow, president van P&O Cruises: “Het is niet eenvoudig om een ​​vakantie te vinden die aan ieders behoeften voldoet. Als je met kinderen reist, is je geluk gekoppeld aan dat van hen. Deze nieuwe samenwerking met Aardman zal ons brede aanbod aan keuzemogelijkheden en flexibiliteit voor gezinnen verder vergroten, zodat iedereen de tijd van zijn leven kan hebben terwijl hij ontspant, oplaadt, herinneringen opdoet en samen quality time doorbrengt.”

Alle activiteiten zijn bij de prijs van de cruise inbegrepen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!