Eerste 50e verjaardagscruise Carnival van start

Als onderdeel van de viering van het 50-jarig bestaan van Carnival Cruise Line vertrok Carnival Miracle afgelopen weekend vanuit de haven van Long Beach voor de eerste van 17 ‘Sailabrations’-cruises. De speciale verjaardagscruises vinden plaats tot 10 maart 2022 en bestaan uit ontmoetingen op zee met andere schepen in de vloot, speciaal entertainment en festiviteiten. Carnival Miracle verwelkomde ongeveer 2.000 passagiers tijdens inscheping op een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Eenmaal aan boord ging de ‘fun’ verder met een 50e verjaardag Bash Sailaway Party.

De 14-daagse Sailabrations-cruise van Carnival Miracle stopt in Honolulu, Maui, Kona, Hilo en Ensenada. Op 5 maart ontmoet Carnival Miracle Carnival Radiance in Baja, Mexico, buiten Ensenada, om een ​​van de grootste verjaardagsfeestjes uit de geschiedenis op zee te
organiseren.

Carnival hervatte haar activiteiten vanuit Long Beach in augustus 2021 en zal tegen deze zomer de volledige vloot weer in gebruik hebben. De rederij heeft 3 cruiseschepen die varen vanaf de westkust: Carnival Miracle, Carnival Panorama en Carnival Radiance die vertrekken vanuit de haven van Long Beach.

Interesse om te cruisen met Carnival Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!