Regent Seven Seas Cruises kondigt nieuwe ‘Upgrade & Explore’ promotie

Regent Seven Seas Cruises heeft een nieuwe verleidelijke promotie onthuld waarbij reizigers een 2-categorie Suite Upgrade, tot een Penthouse Suite, inbegrepen krijgen bij hun cruise. Bovendien profiteer je van verlaagde aanbetalingen. Upgrade & Explore is beschikbaar op meer dan 40 reizen tussen mei en november 2022, indien geboekt tussen 7 maart en 30 april 2022.

Upgrade & Explore’ promotie

Dit genereuze aanbod geeft gasten de kans om meer tijd op zee te ervaren en te genieten van de extra luxe die een suiteboeking biedt. Reizigers die bijvoorbeeld een upgrade ontvangen naar een Penthouse Suite, krijgen voordelen zoals een persoonlijke butler en meer.

De 2-categorie Suite Upgrade is van toepassing op geselecteerde reizen aan boord van Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Splendor en Seven Seas Voyager. Daarnaast profiteren gasten uit de Benelux van een verlaagde aanbetaling van 10%.

“Onze nieuwe Upgrade & Explore promotie biedt reizigers de ideale mogelijkheid om hun volgende droomcruisevakantie te boeken”, aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer, Regent Seven Seas Cruises. “Regent staat bekend om het leveren van een ongeëvenaarde ervaring met alle luxe inbegrepen. Onze nieuwe 2-categorie Suite Upgrade laat gasten nieuwe niveaus van verwennerij ervaren, wanneer ze aan boord gaan van hun volgende Alaska, Noord-Europa of Middellandse Zee cruise in 2022.”

Cruises van Regent Seven Seas Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)