Oceania Cruises zet in op meer éénpersoonshutten

Oceania Cruises kondigde gisteren aan dat zij tientallen hutten voor één persoon gaan toevoegen aan de huidige vloot. Op de vier kleinere schepen Regatta, Nautica, Insignia en Sirena worden elk 14 éénpersoonshutten beschikbaar.

Regatta biedt deze aan vanaf 25 september 2022, Nautica vanaf 26 september, Insignia en Sirena vanaf 1 oktober 2022. Door de toevoeging van deze 56 hutten én ook met de toevoegin van Vista éénpersoons balkonhutten op haar nieuwe schip Vista dat in 2023 in de vaart komt, zet Oceania zich meer in voor de alleengaande cruisereizigers.

“Een van de grootste factoren in het succes van Oceania Cruises is dat we niet alleen luisteren naar de feedback die onze gasten en reispartners geven, maar dat we er ook naar handelen. Onze gasten en reispartners wilden meer opties voor individuele reizigers en een meer divers reisaanbod, en we zijn blij dat we dat kunnen doen”, aldus Howard Sherman, President & CEO van Oceania Cruises.

Eénpersoonshutten met zeezicht

Alle solo-hutten zijn buitenhutten, dus met een raam naar buiten. Ze liggen op dek 6 en bieden dezelfde voorzieningen als de tweepersoonshutten, zoals een minibar, een Tranquility bed, zithoekje en veel opbergruimte.

Prijzen en beschikbaarheid voor de nieuwe Solo Oceanview-passagiershutten zijn beschikbaar vanaf 11 april 2022.

Nieuwsgierig naar Oceania Cruises? Bekijk de cruises bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Hoe ziet een eenpersoons hut eruit? Bekijk het op ons Youtube kanaal:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)