Cruisereiziger
Herstart

Fred. Olsen Cruise Lines verwelkomt derde schip in de vaart

Fred. Olsen Cruise Lines heeft haar derde cruiseschip, Balmoral, weer in de vaart genomen. Het schip start met een zomerseizoen van cruises vanuit Newcastle en Rosyth. Eerder maakten Bolette en Borealis al hun herstart.

Balmoral zal haar zomerafvaarten tussen de twee havens verdelen. Aansluitend staat er een winterprogramma gepland vanuit Southampton en Dover. De cruises worden gevaren met twee nieuwe kapiteins, kapitein Valentin Giuglea en kapitein Steffan Ravneng, aan het roer.

In de komende weken krijgen passagiers de kans om getuige te zijn van de middernachtzon en de ruige schoonheid van Arctisch Noorwegen, de historische steden Tallinn en Riga te verkennen en de beroemde Gouden Cirkel in IJsland te ervaren. Balmoral biedt ook afvaarten aan naar het hart van de Noorse fjorden en langs de rivier de Seine in Frankrijk, mogelijk gemaakt door haar kleinere formaat.

Peter Deer, algemeen directeur bij Fred. Olsen Cruise Lines, zei: “Het is een grote mijlpaal voor ons om onze geweldige Balmoral weer in dienst te nemen. Met drie schepen die varen, kunnen we afvaarten aanbieden vanuit nog meer regionale havens, en we zijn zo blij dat Balmoral dit jaar weer afvaarten aanbiedt vanuit Newcastle en Rosyth. Ik wil ook onze twee nieuwe kapiteins, kapitein Valentin Giuglea en kapitein Steffan Ravneng, feliciteren met hun promoties na vele jaren aan boord van onze vloot als officieren te hebben gewerkt. Ik kijk ernaar uit om dit jaar en daarna de wereld te verkennen met onze gasten aan boord van Balmoral.”

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!