Australisch echtpaar gaat twee jaar cruisen op Coral Princess

Het echtpaar Ansen uit het Australische Brisbane scheept vandaag in voor twee jaar onafgebroken cruisen op het cruiseschip Coral Princess van Princess Cruises. De Coral Princess start haar eerste cruiseseizoen sinds de recente herstart van de cruise-industrie in Australië. Het is het eerste schip dat de Brisbane International Cruise Terminal als thuishaven heeft.

Jessica en Marty Ansen hebben eerder 31 cruises met Princess gevaren, goed voor 1.173 dagen op zee. Nadat Australiërs groen licht kregen om weer te cruisen boekten ze 53 opeenvolgende cruises, waaronder twee wereldcruises, tussen nu en augustus 2024. Het paar sluit niet uit dat er in de toekomst meer cruises zullen volgen om hun leven op zee voort te zetten.

“Cruisen biedt de ultieme vakantie-ervaring. Je gaat aan boord, je pakt maar één keer uit, en je hebt geweldige entertainment, uitzonderlijk eten, goed gezelschap en je kunt de wereld zien. En de bemanning levert ongelooflijke service – daarom cruisen we”, aldus de Ansens.

Wil jij ook cruisen met Princess Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 thoughts on “Australisch echtpaar gaat twee jaar cruisen op Coral Princess

 • 17 juni 2022 om 15:53
  Permalink

  Het leuke is dat ze allebei oorspronkelijk uit Nederland komen. In de jaren 50 geëmigreerd.

  Beantwoorden
  • 17 juni 2022 om 20:10
   Permalink

   Ah, wat leuk! Dat was ons niet bekend. Dank! Hopelijk hebben ze een prachtige tijd aan boord.

   Beantwoorden
 • 21 juni 2022 om 11:28
  Permalink

  Zouden ze een logboek bijhouden en hun ervaringen van twee jaar semi permanente “bewoning” op een cruise schip te boek stellen ? Bon Voyage !
  Als ze uit Nederland komen en ze naar “Down Under” zijn geëmigreerd zal dat beslist per boot zijn geweest, misschien wel hun eerste “cruise” of het moet met een vliegtuig hebben plaats gevonden en dat mag men in die jaren ook wel een “air- of lucht cruise” genoemd worden in een tijd dat vliegtuigen nog niet in staat waren NONSTOP, dus zonder onderbreking van Europa naar Australië te vliegen zoals nu de Airbus A350-1000 ULR dat wél kan. Vliegen in de jaren zeventig naar het Verre Oosten en Australië ging (gelukkig) ook nog gepaard met diverse tussenlandingen, zag men nog eens wat, werden de toiletten vaker schoongemaakt moest je soms zelfs overnachten in hotels zoals het beroemde The Raffles Hotel in Singapore, ik heb ervan genoten, dus hoe heeft het echtpaar Ansen hún eerste verre reis naar het onbekende meegemaakt, zou best interessant kunnen zijn geweest ?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.