Nicko Cruises: Aanbieding voor alleenreizenden op World Voyager

De Duitse rederij Nicko Cruises heeft momenteel een aanbieding voor alleenreizenden voor diverse data op World Voyager en Vasco da Gama. Op drie cruises van World Voyager vervalt de single-toeslag geheel. Bij Vasco Da Gama is de toeslag slechts 15%. Het gaat op World Voyager om de volgende cruises:

  • 28 juli 2022 – 15 dagen van Kiel naar Noordkaap met World Voyager – vanaf € 4.499 – met stops in Bergen, Geiranger, Lofoten, Tromso, Noordkaap, Trondheim en Göteborg.
  • 11 augustus 2022 – 15 dagen van Kiel naar Groot-Brittannië met World Voyager – vanaf €4.199 – met Edinburgh, Aberdeen, Kirkwall, Liverpool, Waterford en Portsmouth.
  • 6 juli 2022 & 17 juli 2022 – 12 dagen van Kiel naar de Oostzee – vanaf €1.999  – met Riga, Tallinn, Helsinki, Turku, Mariehamn, Stockholm en Danzig (voor Gdansk).
Vraag een offerte aan bij:
Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.