MSC Cruises brengt gala-avond weer terug!

Kort na het nieuws over de terugkeer van de hele vloot naar zee begin juni, kondigt MSC Cruises vandaag de herlancering van de populaire Gala Night aan. Gasten kunnen weer hun meest elegante kleding meenemen voor een feestelijke gala-avond aan boord met tal van extra’s. Van speciale diners en unieke optredens tot fotoshoots en feesten, gasten van alle leeftijden zullen genieten van de terugkeer van de meest extravagante avond van elke cruise.

Steve Leatham, Global Head of Entertainment, MSC Cruises: “Gala Night is altijd al één van de meest verwachte evenementen van de MSC Cruise-ervaring geweest, en we zijn verheugd om het terug te brengen, samen met ons volledige entertainmentprogramma. Met feestelijke evenementen die de hele avond plaatsvinden, is Gala Night de ideale setting voor gasten van over de hele wereld om samen te komen, zich speciaal te voelen en te vieren – iets dat we de afgelopen twee jaar allemaal heel erg hebben gemist.”

Gala Night

Een langverwachte avond voor alle gasten, de herlancering van Gala Night zal een programma van feestelijke evenementen bevatten, waaronder speciale diners, speciale spa-aanbiedingen en fotoshoots. Hoogtepunten zijn onder meer:

 • Verwenservice en speciale winkelevenementen – Speciale spaservices zullen beschikbaar zijn op Gala Night voor gasten om zichzelf te verwennen en zich voor te bereiden op de elegante evenementen van de avond. De winkels en boetieks aan boord zullen een Sparkle with Swarovski Glamour-evenement organiseren met unieke sieraden die beschikbaar zullen zijn voor gasten om te kopen en om de meest buitengewone avond aan boord te herdenken. Nadat ze zichzelf hebben verwend en zich hebben aangekleed, zijn er tal van fotomomenten voor de gasten op het hele schip, inclusief de kans om een ​​professionele foto te maken als aandenken aan de avond – met de kapitein of op de glamoureuze Swarovski-trappen.
 • Luxe diners – Een welkomstcocktail en presentatie van een kapitein zullen de avond beginnen, inclusief een line-up van de bemanning. Na de welkomstcocktail wordt een speciaal galadinermenu geserveerd in het hoofdrestaurant. Het diner omvat live-entertainment en een speciaal dessertaanbod.
 • Theatershow en entertainment – De beste productieshow van de cruise vindt plaats op Gala Night. Naast de show zal er op verschillende locaties livemuziek beschikbaar zijn en zullen er activiteiten op het hele schip zijn om de avond compleet te maken. Naast de terugkeer van Gala Night, zijn de dagelijkse entertainmentopties van wereldklasse van MSC Cruises weer volledig aangeboden voor alle leeftijden.

Thema-avonden

Naast Gala Night keren andere iconische MSC-thema-avonden terug in al hun glorie, waaronder White Party, Sunshine Party, Retro Party en meer. Met 16 uur entertainment per dag en meer dan 200 activiteiten om uit te kiezen tijdens een cruise, hebben gasten eindeloze mogelijkheden voor amusement.

De kinderclubs hebben hun openingstijden verruimd, zodat jonge gasten kunnen lunchen met de jeugd-/kidsteams en ouders om kinderen in de clubs achter te laten om weer van het schip te gaan.

Feestjes en dansen zijn ook terug met de heropening van de disco en een volledig live muziekprogramma. Gasten kunnen genieten van plezier in de zon in de waterparken, zwembadspellen en sporttoernooien.

Ook zin in een MSC cruise? Kijk bij:

MSC Cruises Captain Cruise CruiseReizen.nl Cruisewinkel Stip TUI

Hoe is het cruisen bij MSC Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “MSC Cruises brengt gala-avond weer terug!

 • 24 juni 2022 om 08:07
  Permalink

  Dit hoort toch ook bij een cruise.
  Iedereen gelijk in mooie kleding.
  Kunnen we onze mooie jurken weer aan.

  • 26 juni 2022 om 09:33
   Permalink

   Klopt helemaal. Niets gezelliger dan je mooi aan te kleden. Op de cruise van HAL wordt het steeds minder. Gala is nu verandert in “dressy”. De grandeur verdwijnt bij de HAL, jammer. Er voor in de plaats: bezoekers van zelfs specialiteitenrestaurants in afgezakte spijkerbroeken.

Reacties zijn gesloten.