Cruisereiziger
Bestemmingen

Kijk Norwegian Cruise Line’s nieuwe ‘Embark with NCL’ vanaf vandaag

Norwegian Cruise Line (NCL) kondigt het gloednieuwe seizoen aan van de videoserie “EMBARK with NCL”. De eerste tweedelige aflevering “Caribbean Adventures” is te zien vanaf vandaag via www.ncl.com/embark.

Zay Harding

Het succesvolle eerste seizoen kreeg bijna 3 miljoen views en bracht de veerkrachtigheid van NCL goed in beeld tijdens de “Great Cruise Comeback” na bijna 500 dagen te hebben stilgelegen. Het tweede seizoen focust zich meer op het aanbod aan boord en aan wal, evenals op de meest favoriete bestemmingen van NCL’s gasten, te beginnen met het Caribisch gebied. Daarnaast neemt de Amerikaanse televisiepersoonlijkheid en wereldreiziger Zay Harding de kijkers dit seizoen mee tijdens zijn wereldwijde cruise-avonturen als host van EMBARK.

“EMBARK with NCL geeft ons de kans om de indrukwekkende ervaringen die onze dynamische vloot biedt, visueel te laten zien. Evenals de onvergetelijke vakantiemomenten die onze gasten te wachten staan op enkele van de meest bucketlistwaardige bestemmingen over de hele wereld”, aldus Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line. “Dit seizoen kunnen onze gasten enkele van hun favoriete plekken ontdekken of herontdekken en een voorproefje krijgen van NCL’s toekomst met afleveringen gewijd aan het volgende best-in-class schip, Norwegian prima.”

Bij seizoen twee zitten gasten front row om zowel de ervaring aan boord, als de meer dan 300 bestemmingen die NCL aanbiedt, mee te maken.

“Het meest opwindende aan dit nieuwe seizoen is misschien wel de relevantie van de inhoud voor reizigers die nog niet bekend zijn met cruisen”, zegt Christine Da Silva, Senior Vice President Branding en Communications van Norwegian Cruise Line. “Seizoen één bood ons de mogelijkheid om in contact te komen met trouwe gasten, maar ook met degenen die ons kennen en het gemist hebben om met ons op zee te zijn. Seizoen twee draait helemaal om de ervaring … over het eten, entertainment en de ongelooflijke plekken die we bezoeken. We laten graag alle voordelen en plezier van cruisen zien aan eenieder die de wereld wil zien.”

Norwegian in Hawaii

Dit seizoen zal NCL gasten ook uitnodigen om de majestueuze eilanden van Hawaii te ontdekken, wanneer Harding aan boord gaat van Pride of America. Dit schip is het enige schip dat rondreizen tussen de eilanden van Hawaii aanbiedt vanuit Honolulu. Naast deze aflevering, zullen er drie extra EMBARK with NCL-specials in première gaan, verspreid over 2022. Eén daarvan zal de “Great Cruise Cookoff” zijn, waarbij NCL’s culinaire kampioenen het tegen elkaar opnemen in de keuken om kans te maken hun eigen creaties te zien schitteren aan boord van de langverwachte Norwegian Prima. Daarnaast zal de “Evolution of Innovation” de legendarische geschiedenis van NCL vieren, inclusief haar erfenis van ‘primeurs’ die het hebben voortgestuwd tot waar NCL op de dag van vandaag is: op het punt om de Prima klasse te lanceren, de volgende klasse vloot van schepen.

Als laatst, maar zeker niet het minst, in de seizoensfinale zal Harding naar Reykjavik in IJsland reizen om hét evenement van het seizoen mee te maken, de doop van Norwegian Prima. Hij zal de kijkers meenemen tijdens deze historische festiviteit, waar Godmother Katy Perry niet alleen de eeuwenoude maritieme traditie van zegen en het officieel benoemen van Norwegian Prima zal vervullen, maar ook een spetterend optreden zal geven tijdens de doopceremonie voordat het nieuwe schip aan haar inaugurele reizen begint.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van EMBARK with NCL, “Caribbean Adventures”, is te zien vanaf vandaag via www.ncl.com/embark. Verdere premièredata worden later gedeeld.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)