Cruisereiziger
Bouw

LIVEBLOG: Binnenkijken op MSC World Europa op scheepswerf Chantiers de l’Atlantique

Eind dit jaar lanceert MSC Cruises haar meest innoverende, meest technologisch vooruitstrevende en spannendste schip ooit: MSC World Europa. Dit nieuwe vlaggenschip is het eerste van het World Class-prototype, met 22 dekken, een breedte van 47 meter, 2.626 hutten en meer dan dan 40.000 m aan openbare ruimte.

Ben jij benieuwd naar de voortgang van de bouw van het eerste LNG-aangedreven schip in de vloot van MSC Cruises? Miriam mag dinsdag een exclusief kijkje nemen aan boord op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint Nazaire om de toekomst van het cruisen met deze Italiaanse cruisemaatschappij te aanschouwen.

Miriam zal live verslag doen van haar bezoek aan MSC World Europa via deze pagina, Facebook, Twitter en Instagram. Volg haar en mis niets van dit unieke inkijkje!

Tweets by CruiseReiziger

Heb jij interesse in cruisen met MSC World Europa? Vraag een gratis offerte aan bij:

Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “LIVEBLOG: Binnenkijken op MSC World Europa op scheepswerf Chantiers de l’Atlantique

  • Heel interessant.
    Erg leuk om dit mee te maken.

    groetjes,

  • Zeker! Groetjes Miriam

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger