Oceania Cruises: Gratis extra’s

Geldig tot en met 31 augustus 2022 (verlengd!)

Bij Oceania Cruises ontvang je tot en met 30 augustus veel extra’s bij boeking van een cruise! De OLife Ultimate Promotie omvat tot 8 excursies inclusief, tot $800 boordtegoed en een drankenpakket (alcoholische drankjes tijdens lunch & diner)*. Profiteer van deze aanbieding op veel geselecteerde cruises in 2022 en geniet dit jaar van een Oceania cruise! Boekbaar tot de vertrekdatum van de cruise.

Ook voor 2023 geldt deze aanbieding, maar boek wel voor tot 31 augustus 2022.

Alleenreizend?

De rederij biedt tot en met eind september op een groot aantal geselecteerde cruises slechts een 50% toeslag.

Oceania Cruises is …

Zoals altijd is een Oceania cruise inclusief gratis internet, specialiteiten restaurants, roomservice, softdrinks, thee en Illy koffie.

Bij Oceania Cruises cruise je met één van de 6 elegante, middelgrote schepen tot maximaal 1.238 gasten. Je vindt er de beste keuken op zee met altijd 2 tot 4 specialiteitenrestaurants aan boord, inbegrepen in de prijs. Uniek zijn bovendien de langere ligtijden en kleinere havens die je bezoekt.

Kijk voor meer informatie over Oceania Cruises bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)