Holland America Line lanceert de beste deal van het jaar op 2023-cruises

Holland America Line wil het voor cruisereizigers interessant maken om vooruit te plannen en cruiseboekingen te maken voor later dit jaar of reeds voor 2023-cruises met een nieuwe aantrekkelijke “Boek Vroeg & Profiteer”-aanbieding.

Het aanbod loopt vanaf heden tot 30 september 2022 en is beschikbaar voor passagiers die een geselecteerde cruise in 2022 of 2023 boeken. De aanbieding is inclusief crew appreciation (fooien) en boordkrediet – plus excursie tegoed, drankenpakket, diner(s) in de specialiteitenrestaurants en WIFI met het “Have It All” pakket. Voor een 7-daagse cruise krijgen passagiers een boekingswaarde van meer dan $ 900 per persoon wanneer ze boeken onder de “Boek Vroeg & Profiteer”-aanbieding.

“Nu er weer over de hele wereld wordt gereisd en onze gehele vloot terug in de vaart is, zien we grote belangstelling voor onze cruises die naar alle zeven continenten varen. De ‘Boek Vroeg & Profiteer’-aanbieding komt op het juiste moment om te starten met plannen voor de komende feestdagen en 2023,” aldus Beth Bodensteiner, Holland America Line’s chief commercial officer. “Cruisen blijft een ongelooflijke meerwaarde bieden op vlak van prijs, gemak en alles wat is inbegrepen in het tarief, en deze toegevoegde extra’s maken een cruisevakantie nog aantrekkelijker.” 

“Boek Vroeg & Profiteer” voordelen

  • Crew Appreciation: Vooraf betaalde fooien voor de bemanning zijn inbegrepen voor de eerste twee passagiers.
  • Boordkrediet: Afhankelijk van de duur van de cruise ontvangen passagiers $ 100, $ 150 of $ 300 boordtegoed per hut die kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder diners in specialiteitenrestaurants, excursies aan wal, aankopen in de gift shop en meer.
  • Excursies aan wal (onderdeel van ‘Have it All’): Afhankelijk van de lengte van de cruise, krijgen passagiers tot drie maal een tegoed ter waarde van $ 100 per excursie. Kies uit duizenden tours over de hele wereld – van actieve avonturen tot smakelijke culinaire ervaringen, historische verkenningen en culturele ontdekkingen.
  • Signature drankenpakket (onderdeel van ‘Have it All’): Passagiers genieten van een grote selectie wijnen, bieren, sterke dranken, cocktails, frisdranken, water, koffie en meer. Tot 15 drankjes per dag en de bar servicekosten zijn inbegrepen.
  • Specialiteitenrestaurants (onderdeel van ‘Have it All’): Afhankelijk van het schip en de duur van de cruise, kunnen passagiers tot drie avonden genieten van Holland America Line’s bekroonde specialiteitenrestaurants. Het ‘Pinnacle Grill’-restaurant is het ultieme steakhouse op zee, terwijl het restaurant ‘Tamarind’ je de smaakvolle tradities van Zuidoost-Azië, China en Japan laat proeven. Restaurant ‘Canaletto’ laat je ontspannen genieten van authentieke Italiaanse gerechten.
  • WIFI-pakket (onderdeel van ‘Have it All’): Blijf verbonden terwijl je weg bent van huis. Met Holland America Line’s meest populaire WIFI-pakket, kunnen passagiers hun favoriete websites bezoeken alsook up-to-date blijven met e-mails, nieuws, sport en meer.

Met de ‘Boek Vroeg & Profiteer’-aanbieding kunnen reizigers Alaska, Antarctica, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, het Caribisch gebied, Canada/Nieuw Engeland, Middellandse Zeegebied, Hawaii, Mexico, Noord-Europa, Panamakanaal en Zuid-Amerika verkennen. Alaska Cruisetours, die een Alaska cruise combineren met een verkenningstocht over land naar Denali en de Yukon, zijn ook inbegrepen.

De cruisemaatschappij bezoekt 225 verschillende havens in 91 verschillende landen op rondreizen vanuit onder andere Nederland en de Verenigde Staten. ‘Boek Vroeg & Profiteer’ omvat de 35-daagse “Voyage of the Vikings” rondreis vanuit Boston; 35-daagse “Hawaii, Tahiti en Marquesas” rondreis vanuit San Diego; en een 21-daagse Caribbean Collectors’ Voyage rondreis vanuit Fort Lauderdale.

‘Boek Vroeg & Profiteer’- tarieven beginnen bij € 1.084 per persoon, dubbele bezetting, voor de populaire zomercruises naar Alaska en bij € 1.299 voor cruises in Europa, inclusief belastingen, toeslagen en havenkosten. ‘Boek Vroeg & Profiteer’ is niet van toepassing op Grand Voyages of cruises van vijf dagen of minder.

Wil jij van deze deal profiteren? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Stip TUI

Hoe is het cruisen bij Holland America Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)