Cruisereiziger
Testvaart

MSC Seascape heeft eerste proefvaart achter de rug

Het toekomstige nieuwe cruiseschip MSC Seascape van MSC Cruises heeft maandag haar eerste zeetest afgesloten. 3 dagen geleden vertrok het schip uit de Seaside-EVO klasse vanaf de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone voor de eerste maritieme en technische testen op deze proefvaart. Maandagmiddag arriveerde het zusterschip van de MSC Seashore op de scheepswerf van de Italiaanse scheepsbouwer in Palermo.

De komende periode wordt hard gewerkt aan de inrichting van het schip. Haar debuut staat op 19 november gepland vanuit Civitavecchia. De MSC Seascape zet dan koers naar Amerika. Op 5 december arriveert ze in New York, waar twee dagen later de doop plaatsvindt in de Manhattan Cruise Terminal. Aansluitend vertrekt het voor een eerste Caraïbisch seizoen. Er worden twee verschillende 8-daagse routes gevaren vanuit PortMiami.

Interesse in cruisen met MSC Cruises? Cruises zijn boekbaar via:

Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger