Cruisereiziger
Annulering

Holland America Line’s Rotterdam wijkt ook komende weken uit naar Rotterdam

Ook de komende weken zal het cruiseschip Rotterdam van Holland America Line uit Rotterdam in plaats van Amsterdam vertrekken. In- en ontscheping zal bij Cruise Port Rotterdam plaatsvinden vanwege het aangepaste schutregime in IJmuiden in verband met de lage rivierstand en hoge zoutwaarde.

Het derde schip in de Pinnacle-klasse wijkt in ieder geval op 21 augustus, 28 augustus en 11 september uit naar de Holland Amerikakade. Op de zondagen is ze er van 06:00 tot 17:00 uur. Voor passagiers is er een shuttlebus bij SS Rotterdam beschikbaar.

Cruises met Holland America Line zijn boekbaar bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!