Mein Schiff 5 biedt vanaf december ’22 reizen vanuit Singapore aan

Na een pauze van drie jaar kunnen gasten van de Mein Schiff-vloot voor het eerst de diversiteit van Zuidoost-Azië weer ervaren. Hiermee is de rederij één van de eersten die de route weer aanbiedt. Mein Schiff 5 vertrekt op 7 december 2022 vanuit Singapore voor zes veertiendaagse reizen “Azië met Singapore”.

Route

De haven van Singapore is het startpunt voor alle reizen. Maar voordat de Mein Schiff 5 losgaat en het scheepslied “Große Freiheit” klinkt, brengen de gasten een hele dag door na hun aankomst in de stad met 5 miljoen inwoners. Of het nu het levendige Chinatown is of de Singapore Botanic Gardens, die deel uitmaken van het UNESCO Werelderfgoed – Singapore is een stad van superlatieven en contrasten.

Na een dag op zee wacht de haven van Klang op de gasten. Hier, in de belangrijkste en grootste haven van Maleisië, zullen gasten duidelijk voelen dat Mein Schiff 5 één van de eerste cruiseschepen is die weer aanmeert. Een prachtige kans om op je gemak naar de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, te gaan. Regenwoud en fantastische stranden: in Langkawi ervaren gasten de prachtige natuur van Maleisië en kunnen ze ontspannen voordat de volgende metropool aanbelt. Ho Chi Minh-stad, voorheen Saigon, kan worden verkend vanuit Phu My in Vietnam. Aan de rand van de Golf van Thailand ligt Koh Samui – een paradijs met dromerige stranden, die anders alleen bekend zijn van ansichtkaarten. Na een ontspannende dag aan zee staat Laem Chabang, de haven bij Bangkok, op het programma. Gasten kunnen zich twee dagen onderdompelen in de hoofdstad van Thailand voordat ze terugkeren naar Singapore.

Prijs voorbeeld

De 14-daagse reis “Azië met Singapore” van/naar Singapore van 7 t/m 21 december kost vanaf €799 (€2089 incl. vlucht) per persoon met dubbele bezetting in een binnenhut met Mein Schiff inclusief services. Een balkonhut is er vanaf €1.199 per persoon.

 

Bekijk deze cruises bij TUI Cruises >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.