Cruisereiziger
Doop

Seabourn Venture gedoopt tijdens eerste reis naar Antarctica

De Seabourn Venture heeft haar inaugurele reis naar Antarctica zondag gevierd met een officiële naamgevingsceremonie. De passagiers dienden als ere-peetouders en voegden zich bij de peettante, de poolreiziger Alison Levine.

“Sinds het moment dat het schip eerder dit jaar debuteerde, hebben we reikhalzend uitgekeken naar de eerste reis van Seabourn Venture naar Antarctica”, zei de president van Seabourn Josh Leibowitz.

“Het buitengewone continent omvat precies wat we hopen te brengen aan gasten die aan boord van ons nieuwe schip varen: avontuur, ontdekking en ontzagwekkende verwondering. Met de schoonheid van het Antarctische landschap was het echt de perfecte plek om het meest luxueuze expeditieschip, Seabourn Venture, te dopen”, voegde hij eraan toe.

De Seabourn Venture ging in juli 2022 in Tromsø, Noorwegen, in de vaart, maar de rederij koos Antarctica voor de officiële doopceremonie omdat dit volgens hen het beste past bij het doel waarvoor het schip is gebouwd.

Het schip begon op 7 november aan de reis naar Antarctica vanuit San Antonio, Chili, langs de kust voordat het het “Grote Witte Continent” bereikte, waar het wandeltochten en Zodiac-ritten aanbood. De Seabourn Venture bestaat uit een expeditieteam van 26 natuurexperts, wetenschappers, historici en natuuronderzoekers die de rondleidingen leiden.

Van november 2022 tot februari 2023 biedt de Seabourn Venture reizen van 11 tot 22 dagen aan naar Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden. In maart en april 2023 zal het schip een reeks reizen maken in Brazilië en de Amazone, waarbij de koloniale locaties langs de kust van Brazilië en het hart van Zuid-Amerika worden verkend.

Cruises met Seabourn zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger