Extra cruise voor nieuwe Vista van Oceania Cruises

Oceania Cruises heeft aangekondigd dat haar nieuwe schip Vista eerder in de vaart zal komen. De rederij heeft een cruise toegevoegd, de “Founder’s Cruise”, die op 13 mei 2023 vanuit Rome vertrekt en naar Venetië vaart. Het debuut van Vista was gepland op 20 mei 2023, maar de grote vraag naar het inaugurele seizoen van het schip heeft de eerste reis nu met een week vervroegd.

“Vanaf het moment dat we haar inaugurele reizen voor het eerst onthulden, is er enorm veel vraag naar de Vista. Nu al haar reizen in het eerste seizoen uitverkocht zijn of gasten op de wachtlijst staan, introduceren we een extra reis om aan die vraag te voldoen”, aldus Howard Sherman, President en CEO van Oceanië Cruises.

De nieuwe “Founder’s Cruise” zal worden georganiseerd door de oprichter van Oceania Cruises, Frank J. Del Rio, ter ere van het nieuwe schip en ter herdenking van het 20-jarig jubileum van het merk. Varend vanuit Rome zullen reizigers bestemmingen in Italië, Griekenland en Kroatië bezoeken, onderbroken door exclusieve vieringen, inaugurele cocktailrecepties en andere speciale evenementen. Gasten die deelnemen aan deze inaugurele reis zullen als een van de eersten Vista kunnen gaan ontdekken.

Founder’s Cruise – 8 dagen aan boord van Vista – 13-20 mei 2023

13 mei: Rome, Italië
14 mei: Sorrento/Capri, Italië
15 mei: Messina, Italië
16 mei: Argostoli, Griekenland
17 mei: Corfu, Griekenland
18 mei: Dubrovnik, Kroatië
19 mei: Zadar, Kroatië
20 mei: Venetië, Italië

De “Founder’s Cruise” gaat op donderdag 8 december 2022 in de verkoop.

Vista-hoogtepunten zijn:

  • 12 eetgelegenheden, vier van de concepten gloednieuw
  • 1.200 gasten bediend door 800 bemanningsleden = twee bemanningsleden voor elke drie gasten
  • De ruimste standaard passagiershutten op zee – meer dan 29 vierkante meter
  • Alle Penthouse Suites en passagiershutten hebben grote badkamers met extra grote regendouches
  • Alle Owner’s, Vista en Oceania Suites zijn voorzien van luxe badkuipen
  • Vorstelijke eigenaarssuites en eersteklas bibliotheek, exclusief vormgegeven in Ralph Lauren Home
  • Nieuwe soloverandahutten op conciërgeniveau voor individuele reizigers
  • Acht bars, lounges en uitgaansgelegenheden
  • Aquamar Spa + Vitality Center en Aquamar Spa Terras
  • Bemande conciërge en executive lounges voor respectievelijk Veranda Staterooms en Suites op conciërgeniveau

Boek deze Oceania cruise snel bij:

CruiseOnline - Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)