Cruisereiziger
Te water lating

Royal Caribbean viert tewaterlating Icon of the Seas

Royal Caribbean International’s Icon of the Seas is een stap dichter bij haar debuut in januari 2024. Afgelopen week bereikte het haar grote volgende bouwmijlpaal op de scheepswerf van Meyer Turku in het Finse Turku. Het eerste Icon-klasse schip verliet voor de eerste keer het droogdok waar het al meer dan 8 maanden in aanbouw was.

Als onderdeel van de tewaterlating werd het droogdok van het schip ‘s nachts gevuld met water. Nadat het dok vol was, werd Icon vervolgens verplaatst naar een afbouwdok, waar het het komende jaar zal verblijven totdat de bouw voltooid is.

Het nieuwe schip beschikt over een line-up van primeurs en bekende Royal Caribbean faciliteiten in acht buurten waaronder Thrill Island voor waaghalzen, Chill Island om te relaxen en de Suite Neigborhood voor luxe accommodaties. Het moet een toevluchtsoord worden voor zowel volwassenen, ouders, kinderen en grootouders.

Icon zal het hele jaar door 8-daagse Oost- en West-Caribische routes vanuit Miami varen. Elke cruise zal een bezoek brengen aan de privé-eilandbestemming van Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay op de Bahama’s en een mix van bestemmingen zoals Cozumel, Mexico; Philipsburg, St. Maarten en Basseterre, St. Kitts.

Interesse in cruisen met Royal Caribbean? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)