Ongepland droogdok Ambience zorgt voor annulering cruises

Het cruiseschip Ambience van de Britse cruisemaatschappij Ambassador Cruise Line moet vanwege een veiligheidsprobleem onverwacht in droogdok. Het issue werd afgelopen weekend ontdekt, maar kon niet in het Verenigd Koninkrijk worden opgelost. Het schip is daarom nu onderweg naar het Duitse Bremerhaven waar de reparatiewerkzaamheden en testen zullen plaatsvinden.

De reparaties zullen niet op tijd worden afgerond om de kerst- en nieuwjaarscruise naar de Canarische Eilanden die op 21 december zou vertrekken door te laten gaan. Eerder werd ook al een voorafgaande korte kerstmarktcruise afgezegd. De betrokken passagiers zijn inmiddels van de annulering op de hoogte gebracht. Het schip wordt nu op 5 januari weer in de vaart verwacht voor een cruise van 43 dagen naar het Caribisch gebied.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!