Cruisereiziger
Bestemmingen

Amadea eerste cruiseschip in Venezuela sinds 15 jaar

Op 3 januari 2023 bracht Amadea van Phoenix Reisen een bezoek aan Venezuela, op het eiland Isla Margarita. Volgens Phoenix was de Amadea het eerste schip in 15 jaar dat het land en het eiland bezocht. De minister van Toerisme van Venezuela Ali Padrón bracht een bezoek aan het schip en verwelkomde de kapitein Robert Fronenbroek en Cruise Director Manuela Bzdega aan boord.

De Amadea bracht zo’n 500 passagiers naar het eiland die als onderdeel van een 23 daagse cruise, onderdeel van een wereldcruise, het land bezocht. De minister was content en blij dat hiermee Venezuela weer op de radar komt van de rederijen en zij terugkeren.

De cruise startte op 20 december 2022 vanuit Nice (Frankrijk) en ging via Cadiz, Funchal naar het Caribisch gebied. Op 11 januari eindigt het huidige traject in Puntarenas in Costa Rica. Daarna gaat de Amadea verder van Puntarenas naar Papeete (24 dagen), vervolgens naar Tokio (26 daags traject), Hongkong (21 dagen), Singapore (17-daags traject) en via Mumbai terug naar Nice (42 dagen of 20 / 22 dagen), waar het schip op 22 mei 2023 weer arriveert.

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger