Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

MSC Cruises gaat samenwerking aan met basketbalteam New York Knicks

MSC Cruises gaat samenwerken met basketbalteam New York Knicks uit New York, daarmee wordt de rederij de Official Cruise Line Partner van deze club. Door de samenwerking krijgt MSC Cruises aanzienlijke merkpromotie tijdens alle Knicks-wedstrijden in The Garden, inclusief LED-borden en virtuele borden op het veld. MSC Cruises zal ook dienen als partner van de Knicks in-game T-Shirt Toss.

Als de eerste wereldwijde marketingpartner van Knicks zal de organisatie samenwerken met MSC Cruises op de Europese markt, waaronder Italië, Duitsland, Engeland en Brazilië. Ze willen samenwerken om basketbalspel verder te laten groeien.

“MSC Cruises is een van ‘s werelds best beoordeelde hedendaagse cruisemaatschappijen met een lange geschiedenis waarin ze hun klanten op de eerste plaats zetten, een waarde waar MSG Sports elke dag naar leeft, waardoor ze een fantastische aanvulling zijn op onze groep marketingpartners”, aldus David Hopkinson, President & COO, Madison Square Garden Sports Corp. “Door deze samenwerking wordt MSC Cruises onze allereerste wereldwijde marketingpartner. MSC Cruises zal betrokken zijn bij de Knicks-organisatie via digitale kanalen en fan events zoals het Jr. Knicks-programma.”

“Onze samenwerking met MSG en de New York Knicks staat symbool voor onze toewijding aan New York City met de aanstaande lancering van cruises het hele jaar door vanaf de Brooklyn Cruise Terminal aan boord van de MSC Meraviglia,” aldus Rubén A. Rodríguez, President, MSC Cruises USA . “Bij MSC Cruises zijn we gefocust op het verbeteren van de gemeenschappen die we bedienen door gezinnen te ondersteunen en duurzaamheidsinspanningen te bevorderen. MSG en de Knicks delen die prioriteiten, en we zijn verheugd om onze inspanningen hier in New York City te combineren, evenals in de meer dan 40 landen die deel uitmaken van onze wereldwijde reisroutes.

Samen zullen de Knicks en MSC Cruises samenwerken aan een duurzaamheidsinitiatief waarbij voor elke driepunter die de Knicks dit seizoen maken een donatie wordt gedaan aan een Ocean Conservation Cause. Het hele jaar door zullen GardenVision en Knicks Digital Channels het initiatief ondersteunen en mensen informeren over de voortgang van de donaties.

Basketbal Clinic aan boord MSC Meraviglia

Dit voorjaar organiseren de Knicks een Jr. Knicks-clinic op het basketbalveld aan boord van MSC Meraviglia tijdens haar inaugurele bezoek in de Brooklyn Cruise Terminal. Deelnemers aan de clinic zullen deelnemen aan basketbaloefeningen, vaardigheden en training, evenals basketbalwedstrijden spelen die worden begeleid door de technische staf van Jr. Knicks. Deelnemers krijgen ook de kans om Knicks-alumni te ontmoeten en ontvangen goodies van de Knicks en MSC Cruises.

Naast de samenwerking met de Knicks, zal MSC Cruises als de officiële Cruise Line Partner voor de Westchester Knicks en Knicks Gaming fungeren, inclusief LED-bewegwijzering voor alle thuiswedstrijden van de Westchester Knicks en virtuele bewegwijzering op het veld voor alle Knicks Gaming thuiswedstrijden. Ten slotte zal MSC Cruises te zien zijn op de digitale borden buiten het station Madison Square Garden, die zichtbaar zijn voor de miljoenen mensen die elke dag langs lopen.

Wil je ook cruisen vanuit New York? Bekijk de MSC Cruises snel:

MSC Cruises

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)