Cruisereiziger
Aanbieding

Nicko Cruises Valentijns actie: 2e persoon gratis

De Duitse cruise specialist Nicko Cruises biedt speciaal voor Valentijns dag een mooie actie, waarbij de 2e persoon in dezelfde hut gratis reist op de schepen Vasco da Gama of World Voyager. Voor riviercruises geldt de aanbieding dat op geselecteerde cruises de 2e persoon voor 50% van de prijs meereist.

Het populaire schip Vasco da Gama en het kleine expeditieschip World Voyager brengen passagiers naar het zonovergoten Iberisch schiereiland, naar de dromerige eilandwerelden in de Atlantische Oceaan of langs de West-Europese kust. Met langere ligtijden hebben gasten meer tijd voor intense ervaringen die ze nooit zullen vergeten: dit is slow cruisen op zijn meest authentieke en persoonlijke manier.

Geniet twee keer – betaal slechts één keer!

Op tal van reizen met de twee schepen Vasco da Gama en het expeditieschip World Voyager reist de tweede persoon in dezelfde hut gratis mee. Zo kunnen reizigers tijdens de elfdaagse cruise van Athene via Mykonos, Kuşadası, Dikili, Volos, Thessaloniki en Kavala met Vasco da Gama de geschiedenis en hoogtepunten van het oostelijke Middellandse Zeegebied beleven. De Duitse danseres, zangeres en moderator Marlène Charell begeleidt deze reis en maakt er een heel bijzondere ervaring van. Duizenden jaren lang hebben mensen de goden rond de Egeïsche Zee liefgehad, gevochten en aanbeden. Artemis en Apollo zouden zijn geboren op het eiland Delos, een van de belangrijkste veldslagen van het Romeinse rijk vond plaats in Philippi en op Skiathos treden reizigers in de voetsporen van Hollywood-grootheden. Een ander hoogtepunt zijn de Meteora-kloosters: het UNESCO-werelderfgoed is gewoonweg adembenemend. De bouwwerken waren ofwel uitgehouwen in de rotsen of troonden schijnbaar in de lucht op duizelingwekkend hoge richels.

De dertiendaagse Azorencruise van Tenerife via São Miguel, Graciosa, Corvo, Flores, Faial, Pico en Terceira via Santa Maria naar Madeira met de kleine World Voyager is één van de geselecteerde reizen, waarbij de tweede persoon gratis reist. Hier maken de gasten kennis met acht van de negen eilanden van de archipel. Ga vanuit Ponta Delgada, de hoofdstad van het eiland São Miguel, naar het imposante kratermeer van Fogo en de betoverende Caldeira Velha-waterval. Bij het meer van Furnas wordt traditionele cozido-stoofpot gekookt boven vulkanische dampen, en de indrukwekkende Poço do Bacalhau-waterval van Flores stort 90 meter naar beneden. Het kleine eiland Pico is het perfecte startpunt voor een boottocht om walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke habitat te zien.

Bekijk een aantal cruises van Nicko:
Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)