Cruisereiziger
Themacruise

Februari staat in het teken van liefde bij AIDA Cruises

14 februari is het Valentijnsdag. Miljoenen mensen over de hele wereld vieren deze dag van de liefde. AIDA Cruises viert zelfs een hele maand feest: februari staat bij de cruisemaatschappij met de kusmond in het teken van “Heartbeat” met verhalen en activiteiten rond het thema liefde en waardering. De volgende activiteiten kunnen passagiers deze maand aan boord van de cruiseschepen verwachten:

Heart on Board – de nieuwe datingshow op VOX

Op Valentijnsdag start de eerste uitzending van de nieuwe vierdelige tv-datingshow “Heart on Board”, die elke dinsdag vanaf 20:15 uur wordt uitgezonden op VOX of op RTL+. In ‘Heart on Board’ gaan vier vrouwen op het cruiseschip AIDAcosma op reis door de Middellandse Zee. In elke haven die wordt aangedaan ontmoeten de vrijgezelle dames een nieuwe man. Bij elke stop die AIDAcosma maakt moet er een besluit worden genomen tussen twee mannen: met wie gaan de singles aan boord van het volgende deel van hun reis en wie laten ze achter op de pier? Eenmaal besloten, is er geen weg terug. De vrouwen worden vergezeld door gastheer Wayne Carpendale, die naast zijn rol als gastheer ook hier en daar als cupido aan boord zal optreden.

AIDA PINK VALENTINE van 9 tot 15 februari 2023

Rond Valentijnsdag staan er diverse spectaculaire aanbiedingen op het programma. De actie start op 9 februari stipt om 10:00 uur.

Publiekscampagne voor speciale AIDA-momenten

In een grote publiekscampagne verzamelt AIDA Cruises heel bijzondere momenten die gasten hebben meegemaakt tijdens hun AIDA-reis tot 28 februari 2023. Of ze nu alleen zijn, met hun favoriete persoon of met de AIDA-bemanning, aan boord of aan wal: Op welk moment was ‘de hartslag’ het hardst? Meedoen is eenvoudig: upload vóór 28 februari een foto van je mooiste AIDA-moment naar aida.de/momente en beschrijf in het kort waarom deze specifieke ervaring zo magisch was. De tien bijdragen die het hart het meest raken, worden aan het einde van de campagne beloond met een AIDA-fanpakket.

Speciale evenementen en acties

Februari staat natuurlijk ook in het teken van de liefde aan boord van de AIDA-schepen. Passagiers kunnen zich verheugen op speciale evenementen en acties – van culinaire ervaringen tot speciale arrangementen in de Body & Soul Spa, bij de fotoshoot of in de winkels.

Bekijk enkele aanbiedingen

Vertrekjaar
2022
2023
2024
Bestemming
Alaska
Afrika
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Midden-Oosten
Middellandse Zee
Oost-Middellandse Zee
West-Middellandse Zee
Noord-Europa
Oostzee
Wereldcruises
Prijs
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500

Semi All Inclusive cruise Canarische Eilanden & Madeira met AIDAcosma

  • 8-daagse cruise per 4*+ AIDAcosma o.b.v. Semi All Inclusive
  • Vliegreis per Corendon Dutch Airlines & transfers
  • Incl. tafeldranken t.w.v. min. € 115,- p.p. & fooien t.w.v. € 84,- p.p.
  • O.a. Madeira, Tenerife, Fuerteventura & Lanzarote
  • Wekelijks vertrek van november 2024 t/m maart 2025
  • Wekelijks vertrek van november 2024-februari 2025
  • Excl. €40 verplichte kosten per boeking
  • Houd rekening met kosten ter plaatse, zie beschrijving bij Stip

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger