Cruisereiziger
Shows

Norwegian Cruise Line brengt Beetlejuice naar Norwegian Viva

Norwegian Cruise Line brengt een nieuwe musical ‘Beetlejuice’ naar de gloednieuwe Norwegian Viva als het schip in augustus 2023 in de vaart gaat komen. De 90 minuten durende Broadway-bewerking van Tim Burtons iconische film uit 1988,  vertelt het verhaal van de familie Deetz terwijl ze proberen een luidruchtig spookhuis te verbouwen. De paranormale capriolen van de musical worden versterkt door NCL’s drie verdiepingen tellende multifunctionele Viva Theater & Club inclusief meeslepende speciale effecten en geavanceerde verlichting en audio.

Primeur

Norwegian Cruise Line heeft een primeur omdat dit de eerste keer is dat deze Tony Award®-genomineerde musical op zee wordt opgevoerd.

 

 

David J. Herrera, aankomend president van Norwegian Cruise Line: “NCL heeft een geschiedenis van pionieren op het gebied van cruise-ervaring en het leveren van de hoogwaardige entertainmentprogramma’s die onze gasten verwachten. We zijn toegewijd om de grenzen te verleggen, aan die verwachtingen te voldoen met onze gasten voorop terwijl we ons aanbod aan boord naar een hoger niveau tillen voor de ultieme vakantie op zee. Deze zomer kan ik niet wachten om het plezier en de nostalgie van ‘Beetlejuice’ naar onze geheel nieuwe Norwegian Viva te brengen.”

NCL’s Senior Vice President Entertainment en Cruise Programming, Richard Ambrose, voegt eraan toe: “We zijn er trots op dat we niet alleen geweldige optredens voor theaterfans leveren, maar gasten kennis laten maken met shows van Broadway en West End-kaliber, die nog specialer worden gemaakt door de ongelooflijke setting van de Viva Theater & Club die naadloos transformeert van een best-in-class theaterervaring naar een uitgebreide nachtclub.”

De uitgebreide “Beetlejuice”-productie zal gasten charmeren en boeien met bekende hits “Day-O” (Bananaboat Song) en “Jump in the Line (Shake, Senora)”, terwijl ze ook genieten van de nostalgie van de pop cultuur klassieke film. Michelle D’Amico, die een castlid was van de Broadway-productie van “Beetlejuice”, zal samen met Norwegian Viva de rol van “Lydia” spelen voor de eerste vertolking op zee.

Meer aan boord

Norwegian Cruise Line staat bekend om producties van wereldklasse naar zee te brengen, met eerder debuteerde shows zoals “Six”, “Jersey Boys”, “Footloose” en meer in haar huidige vloot van 18 schepen. Deze aankondiging komt na het razend populaire debuut van “Summer: The Donna Summer Musical”, aan boord van Norwegian Prima, met een adembenemend optreden van “American Idol”, finaliste van seizoen twee, Kimberley Locke, tijdens het inaugurele seizoen van 2022.

Na het succesvolle debuut van een van ‘s werelds meest iconische spelshows, “The Price is Right LIVE”, vorig jaar aan boord van Norwegian Prima, biedt Norwegian Viva ook een live gameshow-ervaring aan met “Press Your Luck LIVE”. De show nodigt het publiek uit om deel uit te maken van de klassieke show en prijzen te winnen.

Viva Theater

Het vorstelijke Viva Theater & Club beschikt over geavanceerde speciale effecten, een videomuur met meerdere verdiepingen, een adembenemende kroonluchter en zitplaatsen in de VIP-lounge, waardoor het de ideale locatie is voor nachtclubevenementen in Vegas-stijl, zoals ‘Ocean Music Fest’, de ultieme jamsessie waarbij meerdere muzikanten hun talenten samenvoegen op één podium voor een meeslepend concert van wereldklasse.

Aan boord vind je terugkerende gastfavorieten terug, waaronder “Improv @ Sea” Comedy Club; “Syd Norman’s Pour House”, met rock-‘n-roll-eerbetoon aan Fleetwood Mac, The Rolling Stones en andere legendarische artiesten van het klassieke rockgenre; en meer.

Norwegian Viva

Norwegian Viva is het tweede van zes schepen in de langverwachte Prima Class , de eerste nieuwe klasse schepen van het merk in bijna 10 jaar. Aan boord vind je negen nieuwe eet- en drinkgelegenheden zoals de Indulge Food Hall. Het schip beschikt ook over de snelste glijbanen op zee, The Drop and Rush, en NCL’s duurzame cocktailbar. De Viva debuteert in augustus 2023 en zal tot en met november een selectie van bucketlist-waardige Griekse eilanden en mediterrane reizen maken, voordat ze in december naar San Juan, Puerto Rico vaart voor een seizoen vol Caribische routes.

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)