Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

AIDAbella komende 2 weken in droogdok in Schiedam

Het cruiseschip AIDAbella van de Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises is woensdag aan het einde van de middag gearriveerd in Schiedam voor een reguliere onderhoudsbeurt in het droogdok bij Damen Shiprepair. Het schip, dat in 2008 in de vaart kwam, zal de komende twee weken technisch worden gecontroleerd en er staan standaard onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op het programma.

Over exact twee weken, 26 april, komt de AIDAbella uit het droogdok weer terug in de vaart. Dan staat een 5-daagse cruise naar Schotland in de planning vanuit Hamburg. Aansluitend volgen er tot eind september 15-daagse cruises naar Noorwegen met Kiel als begin- en eindpunt. Daarna trekt het schip voor het winterseizoen naar Azië voor cruises vanuit Bangkok.

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!