Cruisereiziger
Bestemmingen

Holland America Line onthult Azië-routes 2024-2025

Holland America Line heeft haar reisschema voor Azië voor het cruiseseizoen 2024-2025 bekendgemaakt. Het programma bevat bezoeken aan 10 landen en 49 havens, 9 unieke 14-daagse routes die meerdere landen combineren en twee langere Legendary Voyages. De cruises vertrekken vanuit Hong Kong, Yokohama (Tokyo) en Singapore.

“De vraag naar Azië blijft sterk omdat cruisereizigers op zoek zijn naar ervaringen in exotische en onontdekte locaties die hen unieke reismomenten geven,” zegt Beth Bodensteiner, Holland America Line’s Chief Commercial Officer. “Door drie vertreksteden aan te bieden, kunnen we onze routes diversifiëren en een ongelooflijk robuust seizoen aanbieden. Met alleen al 24 havens in Japan en twee dozijn meer verspreid over verschillende landen, zijn onze gasten in voor een meeslepend Azië avontuur.”

De Noordam zal 9 verschillende 14-daagse routes afleggen langs Cambodja, Indonesië, Japan, de Filippijnen, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand en Vietnam.

Op 5 januari 2025 begint de Noordam aan een nieuwe 28-daagse “Coral Triangle, Volcanoes and The Great Barrier Reef” reis, met een retourvlucht vanuit Singapore. In totaal zal de reis 10 havens in 5 landen omvatten, waaronder Indonesië en de Filippijnen, cruisen in Australië’s Great Barrier Reef en meer.

De Westerdam zal op 1 / 2 september 2024 beginnen aan een nieuwe 53- of 52-daagse “Majestic Japan” Legendary Voyage, heen en terug vanuit Seattle of tussen Vancouver en Seattle. In totaal zal de reisroute 21 bestemmingen aandoen, waaronder 13 aanloophavens in Japan met overnachtingen in Yokohama, Kobe en Honolulu.

Interesse in cruisen met Holland America Line in Azië? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!