Cruisereiziger
Themacruise

Disney Cruise Line kondigt reizen aan voor feestdagen in 2024

Disney Cruise Line heeft een reeks reizen aangekondigd rond enkele feestdagen voor eind 2024, waaronder de terugkeer van ‘Halloween on the High Seas’ en ‘Very Merrytime Cruises’. De verkoop van deze afvaart start op 26 juni.

Voor cruisereizigers die deze herfst iets willen vieren keert Halloween on the High Seas terug naar Disney Cruise Line van half september tot oktober 2024 op geselecteerde cruises in de vloot, met veel extra entertainment, waaronder thematisch eten en drinken, uitgebreide decoraties en een pompoenboom.

Vanuit Port Canaveral zal Disney Wish 4- en 5-daagse Bahama-cruises varen vol griezelige pret, terwijl Disney Fantasy themacruises van 5, 7 en 8 dagen zal aanbieden. Disney Magic zal vertrekken vanuit Fort Lauderdale op reizen variërend van 4 tot 6 dagen naar bestemmingen in de Bahama’s en het Caribisch gebied.

Kerst met Disney

Tijdens de ‘Very Merrytime Cruises’, zullen de schepen van de maatschappij van boeg tot achtersteven versierd zijn met vakantie-entertainment van half november tot december 2024. De schepen van de cruisemaatschappij zullen varen vanuit twee thuishavens in Florida en Galveston, Texas.

Disney Cruise Line zal een selectie van 4 en 5-daagse ‘Bahamian Very Merrytime’ reizen aanbieden op Disney Wish vanuit Port Canaveral en 5 en 6-daagse cruises naar de Bahama’s en het Caribisch gebied vanuit Fort Lauderdale aan boord van Disney Dream.

Disney Fantasy zal ook beginnen aan diverse 5-daagse feestdagen afvaarten naar de Bahama’s, samen met langere 7 en 8-daagse routes in november en december. Cruises vanuit Galveston aan boord van de Disney Magic variëren in lengte van 5 tot 7 dagen.

Naast de feestelijke afvaarten staan er in het najaar van 2024 ook enkele andere bijzondere cruises gepland. De Disney Wonder vaart van Vancouver, Canada, naar Honolulu, Hawaii, eind september, met stops op Kauai, Maui en Hawaii voor aankomst in Oahu.

Vanuit Hawaii zal Disney Wonder vertrekken op een trans-Pacifische reis naar Sydney, Australië,  door de Stille Zuidzee om bestemmingen zoals Fiji, Amerikaans Samoa en Nieuw-Caledonië te bezoeken.

Cruises met Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:
Cruisereizen

 

Foto: Kent Philips

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!