Cruisereiziger
Doop

Regent Seven Seas Cruises kondigt Sarah Fabergé aan als doopmoeder Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises kondigde maandag aan dat Sarah Fabergé, stichtend lid van de Fabergé Heritage Council en achterkleindochter van Peter Carl Fabergé, zal fungeren als doopmoeder van haar nieuwe cruiseschip Seven Seas Grandeur.

Sarah zal het schip dopen tijdens een exclusief gala-evenement in Miami, Florida op 10 december 2023 waarbij actrice en zangeres Kristin Chenoweth voor het entertainment zal zorgen. Seven Seas Grandeur zal daarna beginnen aan een Caribische doopcruise van 3 nachten, waarna ze terugkeert naar Miami voor haar eerste Caribische seizoen.

“Als een van de oprichters van de Fabergé Heritage Council, symboliseert Sarah de gedeelde ethos en onderscheidende kwaliteiten die onze twee eminente luxe merken definiëren. Ze is daarom de ideale doopmoeder van ons nieuwste schip, Seven Seas Grandeur,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “We zijn zeer vereerd om Sarah Fabergé als doopmoeder te benoemen en ik ben verheugd om haar te verwelkomen in de Regent Seven Seas Cruises familie.”

DeMarco vervolgt: “Seven Seas Grandeur is geïnspireerd door het verleden en verbluffend opnieuw ontworpen voor de toekomst, een voorbeeld van ons “heritage of perfection” met ongeëvenaarde ruimte, ongeëvenaarde service, epicuristische perfectie en transformerende ervaringen die beginnen op het moment dat gasten aan boord stappen. Fabergé’s legendarische erfenis van onwrikbare perfectie, ongeëvenaard vakmanschap en een niet aflatend streven naar uitmuntendheid sluit harmonieus aan bij de kernwaarden van ons eigen gedistingeerde luxemerk.”

“Het Fabergé van vandaag kijkt naar de vindingrijkheid van mijn overgrootvader, Peter Carl Fabergé en zijn voortdurende streven naar uitmuntendheid”, zegt Sarah Fabergé, directeur speciale projecten en stichtend lid van de Fabergé Heritage Council. “Ik ben vereerd om meter te zijn van dit buitengewone nieuwe schip dat, net als Fabergé, is geïnspireerd door het verleden en opnieuw is ontworpen voor de toekomst, en ik kijk er ook naar uit om Regent-gasten te ontvangen aan boord van de Seven Seas Grandeur voor mijn exclusieve Spotlight-reis in 2024”.

Sarah is achterkleindochter van Peter Carl Fabergé – de kunstenaar-juwelier achter het wereldberoemde bedrijf dat zijn naam droeg – en is lid van de Fabergé Heritage Council, die het Fabergé Management Team helpt bij het streven naar uitmuntendheid en exclusiviteit en die advies geeft over Peter Carl Fabergé en zijn nalatenschap.

Juwelen

Als onderdeel van Regent’s samenwerking met Fabergé zal Sarah op maat gemaakte oorbellen en een ring dragen die speciaal zijn ontworpen voor het aanstaande doopfeest. Deze stukken, gemaakt van 18k wit goud en voorzien van blauw guilloché-emaille, witte diamanten en parels, zullen Sarah niet alleen sieren als ensemble tijdens dit evenement, maar zullen ook worden geveild om geld in te zamelen voor het goede doel in 2024. De opbrengst van deze veiling gaat naar de Gemfields Foundation, de liefdadigheidsinstelling van Gemfields, het moederbedrijf van Fabergé. De stichting zet zich in voor verschillende activiteiten die zijn gericht op armoedebestrijding in gemeenschappen en het behoud van wilde dieren in Afrika ten zuiden van de Sahara. De projecten van de liefdadigheidsinstelling strekken zich uit over landen die Regent bezoekt, zoals Madagaskar en Mozambique.

Sarah’s benoeming tot doopmoeder van de Seven Seas Grandeur komt ter ere van de samenwerking van Regent Seven Seas Cruises met Fabergé. Als onderdeel van de samenwerking kondigde Regent eerder de opdracht aan voor een uniek, zorgvuldig handgemaakt kunstobject dat bekend staat als Journey in Jewels. Dit Fabergé-ei zal de eer hebben om de allereerste permanente bewoner van zijn soort op open zee te zijn en zal met trots dienen als het kroonjuweel binnen de kunstcollectie van het schip, die miljoenen dollars zal kosten.

Fabergé Spotlight Voyage

Daarnaast zal Sarah een ‘Fabergé Spotlight Voyage’ organiseren aan boord van Seven Seas Grandeur op 1 juli 2024.  Passagiers worden daarbij ondergedompeld in de wereld van Fabergé met masterclass programma’s voor kleine groepen, exclusieve toegang tot unieke en intieme rondleidingen aan wal, demonstraties van met juwelen bezette eieren en lezingen en filmvertoningen. De 10-nachten cruise vertrekt vanuit Rome (Civitavecchia) en cruist door de Middellandse Zee, waarbij Salerno, Italië; Taormina (Sicilië), Italië; Valletta, Malta; Palma de Mallorca; Barcelona, Spanje; Provence (Marseille), en Antibes, Frankrijk worden aangedaan voordat de reis eindigt in Monte Carlo.

Cruises met Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!