Cruisereiziger
Bestemmingen

Brilliance of the Seas start Royal Caribbean’s grootste zomerseizoen in Australië

Het cruiseschip Brilliance of the Seas is voor de eerste keer aangekomen in Sydney. Het betekent voor Royal Caribbean International de start van het grootste cruiseprogramma van de rederij ‘Down Under’ voor de zomer van 2023/2024. Voor Brilliance betekent het een seizoen van 6 maanden van cruises. Cruisereizigers kunnen kiezen uit 20 verschillende reisroutes en 40 bestemmingen. Het gaat om cruises van 5 tot 18 nachten naar bestemmingen in Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee. Deze variëren van Port Douglas, Melbourne, Newcastle, Kangaroo Island en Gladstone, Australië; tot Lifou, Loyalty Islands; Denarau en Suva, Fiji; plus Luganville, Vanuatu.

Gavin Smith, Vice President en Managing Director van Royal Caribbean International Australië en Nieuw-Zeeland, zei: “De start van Royal Caribbean’s grootste zomerseizoen in Australië is officieel begonnen met de aankomst van de intieme en onvergetelijke Brilliance of the Seas in Sydney. Met zulke bestemmingsrijke vakanties en de variëteit aan eetgelegenheden, entertainment en manieren om te ontspannen aan boord, is Brilliance een spectaculaire nieuwe manier om topbestemmingen in stijl en in geweldig gezelschap te verkennen met familie en vrienden. Dit is nog maar het begin van een gedurfde zomer, want we kijken uit naar een topseizoen met drie schepen die de beste familievakantie-ervaringen vanuit Australië bieden.”


Na haar debuut in Queensland vorig jaar, keert Quantum of the Seas terug naar Australië op zaterdag 28 oktober, met cruises van 3 tot 9 nachten van Brisbane naar de eilanden van de Stille Zuidzee en de kust van Queensland. De Ovation of the Seas is terug in de haven van Sydney op vrijdag 3 november, met een mix cruises van 3- tot 12-nachten rond de oostkust van Australië, de Stille Zuidzee en de kustlijn van Nieuw-Zeeland voor haar zevende seizoen in de regio.

Wil jij cruisen met Royal Caribbean in Australië? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger