Cruisereiziger
Overig cruisenieuwsPersoonlijke blog

De beste vijf cruise cadeautips!

Ben je er nog niet uit wat je wilt geven aan die ene cruiseliefhebber? Wij hebben voor jou de leukste cruise cadeautips op een rijtje gezet!

 

1. Hotelovernachting op SS Rotterdam

Hoe uniek is het om te overnachten op een echt oud cruiseschip dat jaren lang de zeeën van de wereld bevaren heeft? Het stoomschip Rotterdam ligt in Rotterdam met ruime parkeergelegenheid bij het schip. Je kunt overnachten in een binnenhut, maar eigenlijk raad ik je minimaal een buitenhut aan!

Meer bij Booking.com

2. Mok en T-shirt

Onze toppers uit de webshop zijn de mokken en t-shirts.

Kies uit onze bestsellers! ()
Accessoires ()
Kleding ()
Beker ()
Spelletjes & Speelgoed ()

3. Hotelovernachting Hotel New York

hotel new york

Alweer een topper van een hotel: Hotel New York, gelegen vlakbij de cruise terminal van Rotterdam. Proef, ruik en adem de Holland Amerika Lijn historie toen dit gebouw nog het hoofdkantoor was van deze rederij. Wil je optimaal genieten? Boek dan één van de directievertrekken met weelderige inrichting van destijds maar met moderne luxe van nu.

Boek hier

4. Maritiem horloge

De tijd vasthouden doe je het beste met een van de twee maritieme horloges uit de webshop. Je kunt je horloge precies samenstellen zoals jij wilt: goud of zilverkleuring, de seinvlaggen of toch liever de windroos en natuurlijk het kleur bandje. Weet jij al welke je cadeau gaat geven?

Kies uit onze bestsellers! ()
Accessoires ()
Kleding ()
Beker ()
Spelletjes & Speelgoed ()

.

5. Longsleeves

Voor een sportieve maritieme look draag je de longsleeves die we in twee varianten hebben: een witte met blauwe streep voor dames en een blauwe longsleeve met witte streep voor de heren. Wij zijn fan!

Kies uit onze bestsellers! ()
Accessoires ()
Kleding ()
Beker ()
Spelletjes & Speelgoed ()

.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “De beste vijf cruise cadeautips!

  • Vind cruisen vanuit Rotterdam er fijn, mooi skyline uitzicht!!
    Lijkt net of ik in buitenland zit, super!

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger