Cruisereiziger
Samenwerking

MSC Cruises wordt sponsor van twee Formule 1 Grand-Prix in 2024

MSC Cruises kondigde maandag aan dat het de titelsponsor wordt van twee Formule 1 Grand Prix van het wereldkampioenschap in 2024 – de Grand Prix van Japan en de Gran Premio dell’Emilia Romagna in Imola, Italië.

De merknaam van de cruisemaatschappij zal worden opgenomen in de naam van deze twee Formule 1 Grand Prix volgend jaar – dit is in aanvulling op de gebruikelijke track branding als onderdeel van MSC Cruises’ wereldwijde sponsoring van de racewedstrijden tot het einde van het seizoen 2026.

Grand-Prix

De vierde race van het seizoen, de “MSC Cruises Japanse Grand Prix” vindt plaats tussen 5 en 7 april 2024 op het Suzuka circuit in Japan. Het beroemde circuit van Imola is het toneel geweest van vele iconische Formule 1-momenten. De “Formule 1 MSC Cruises Gran Premio dell’Emilia Romagna 2024” zal er plaatsvinden tussen 17 en 19 mei 2024.

MSC Cruises is Global Partner van Formule 1 sinds 2022, toen de cruisemaatschappij een meerjarige samenwerking aanging tot het einde van het wereldkampioenschap van 2026. Deze nieuwste uitbreiding in de samenwerking tussen de twee merken is volgens MSC Cruises in lijn met de aanhoudende groei van de interesse in Formule 1 over de hele wereld en de groeiende populariteit van cruisen als een vakantiekeuze.

Cruises met MSC Cruises zijn boekbaar bij:

MSC Cruises Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!