Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Na deze presentatie-middag over Alaska weet je alles

Clara Gruben van Clara’s Choice Cruises organiseert op 16 maart 2024 een cruise informatiemiddag over Alaska in Leusden. Als Alaskacruise-specialist en liefhebber van het mooie vaargebied, helpt Clara haar gasten met een persoonlijk advies en verzorgt zij de reis tot in de kleinste details.

De vragen die bij het oriënteren op een Alaska cruise al snel omhoog komen, zal zij deskundig en met een ervaring van ruim 25 jaar, beantwoorden:

  • Maak ik een cruise beginnend en eindigend in Vancouver?
  • Of boek ik juist een zuidwaartse of noordwaartse cruise met Anchorage?
  • Doe ik wel of geen aanvullend landprogramma?
  • Boek ik (voor of na de cruise) ook de panoramische treinreis naar Denali National Park?
  • Wat is de beste reisperiode?
  • Welke kleding neem ik mee?
  • Waar moet ik verder aan denken?

De informatie middag start op zaterdag 16 maart 2024 met koffie/thee vanaf 13.45 uur en duurt met pauze tot ongeveer 15.30 à 16.00 uur. Daarna is er tijd voor vragen en eventueel een persoonlijk advies. Na aanmelding hieronder ontvang je een mail met meer details.

Ga hier naar de aanmeldpagina >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Eén reactie op “Na deze presentatie-middag over Alaska weet je alles

  • Waar ?

Reacties zijn gesloten.