Cruisereiziger
Samenwerking

Holland America Line werkt samen met chocolademerk Lindt

Holland America Line heeft donderdag een samenwerking aangekondigd met Lindt & Sprüngli (USA), de makers van LINDOR truffels en het nummer 1 premium chocolademerk in de VS. Beide partijen hebben de krachten gebundeld om de passagiers aan boord van de schepen zo veel mogelijk ‘genietmomenten’ te geven.

Zo kunnen cruisereizigers zich verheugen op Lindt chocoladedesserts, waaronder de signature Lindt chocolademoussecake in de vorm van een tulp. Als typisch Nederlands symbool weerspiegelt de tulp de oprichting van Holland America Line in Nederland. De tulpvormige Lindt chocolademoussetaart is nu al verkrijgbaar aan boord van de Rotterdam tijdens het Dutch Day diner en zal vanaf augustus 2024 op de hele vloot geserveerd worden.

Desserts en turndown service

Met ingang van de zomer van 2024 staan tijdens de wekelijkse Dutch Day in de Dining Room een Lindt Sundae, vanille-ijs overgoten met Lindt chocoladesaus, en Lindt chocolade tulpen op het menu.

In juli 2024 – net op tijd voor Wereld Chocolade Dag – zal Holland America Line een unieke Lindt chocoladecake onthullen, die gebakken wordt zonder bloem en tot stand is gekomen in samenwerking met Lindt’s Meester Chocolatier, Ann Czaja. De taart zal worden toegevoegd aan het menu van de Dining Room bij cruises langer dan zeven dagen en zal te proeven zijn tijdens ‘Cake Me Away’, een nieuw dessertprogramma aan boord met meer dan 22 vijf-lagige taarten in 16 smaken.

Daarnaast zal 1 keer per cruise, zodra de avond valt tijdens Gala Night, de “Sweet Dreams” turndown service plaatsvinden. Passagiers worden bij terugkomst in hun hut verwelkomd met Lindt LINDOR melkchocolade of zeezout/melk truffels.

“Holland America Line’s toewijding aan buitengewone service weerspiegelt het nauwgezette vakmanschap achter Lindt chocolade, waar de combinatie van de beste ingrediënten zorgt voor een ongeëvenaarde verwenervaring,” aldus Melissa Mendoza, vice president marketing bij Lindt & Sprüngli (USA). “De samenwerking tussen Holland America Line en Lindt biedt een buitengewone kans voor het merk Lindt LINDOR om in contact te komen met reizigers met een passie voor cuisine en een nieuwe generatie LINDOR-fans aan te trekken door onvergetelijke momenten te bieden.”

“We zijn blij met de samenwerking met Lindt, een wereldwijd geliefd merk en één van ‘s werelds grootste chocolatiers, om zo een initiatief te lanceren dat onze diepe verbondenheid met Europa vertegenwoordigt en de culinaire ervaring aan boord op een hoger plan brengt”, zegt Michael Stendebach, Vice President Food, Beverage & Rooms bij Holland America Line. “We hopen dat onze gasten van de gelegenheid gebruik zullen maken om te genieten van de speciale momenten die deze samenwerking biedt.”

Foto: Holland America Line

Wil jij genieten van Lindt chocolade aan boord van de cruiseschepen van Holland America Line? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
ANWB Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger