Cruisereiziger
Excursies

MSC Cruises komt met exclusieve excursies voor passagiers MSC Yacht Club

MSC Cruises onthulde woensdag dat passagiers die reizen in de MSC Yacht Club voor het eerst de mogelijkheid zullen hebben om een samengestelde selectie van exclusieve excursies te boeken, zodat ze nieuwe locaties, culturen en mensen kunnen ontdekken en zich volledig kunnen onderdompelen in de bestemmingen die ze bezoeken.

De MSC Yacht Club is het “schip-in-een-schip” concept van MSC Cruises en biedt extra privacy en exclusiviteit met suites in een gebied dat alleen toegankelijk is met een sleutelkaart. Dit exclusieve gedeelte biedt passagiers extra luxe en beschikt over speciale faciliteiten, zoals een eigen zonnedek en zwembad, restaurant en lounge, evenals gepersonaliseerde service, zoals de 24-uurs butlerservice en conciërgebalie. Op 14 van de 22 schepen van MSC Cruises kunnen passagiers zich terugtrekken in de MSC Yacht Club.

90 speciaal ontworpen excursies

In overeenstemming met de MSC Yacht Club-ervaring, heeft de cruisemaatschappij nu meer dan 90 speciaal ontworpen MSC Yacht Club excursies geïntroduceerd in verschillende havens in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee en Noord-Europa, met later dit jaar nog meer excursies in andere regio’s. Om nog meer exclusiviteit te bieden, worden de excursies uitgevoerd met slechts kleine groepen, zodat passagiers hun bestemmingen intiemer kunnen verkennen. Vanuit de MSC Yacht Club hebben cruisereizigers prioriteit bij het ontschepen en maken ze vervolgens gebruik van privévervoer voor extra comfort tijdens hun reis.

Of passagiers nu hun eigen gepersonaliseerde eau de cologne willen maken bij een van de oudste parfumerieën in Zuid-Frankrijk, willen genieten van authentieke Griekse gerechten aan boord van een privécatamaran in Santorini, of willen ontspannen in een afgelegen cabana in het tropische Jamaica, ze hebben een veelheid aan samengestelde ervaringen om uit te kiezen.

Er zijn verschillende categorieën excursies om aan de wensen van alle passagiers te voldoen en variëren van authentieke culinaire ervaringen tot het leren over lokale kunst, het bezoeken van architecturale schatten of deelnemen aan luxe avontuurlijke activiteiten.

MSC Cruises’ Head of Shore Excurions, Marialuisa Iaccarino, zegt hierover: “Het nieuwe aanbod is ontstaan na feedback van klanten en een verlangen naar een meer exclusieve ervaring voor MSC Yacht Club-gasten. Gasten zullen profiteren van een naadloze ervaring tussen de butlerservice aan boord en de excursie-experts aan land, evenals de mogelijkheid om te ontspannen en zich volledig onder te dompelen in de cultuur, keuken en tradities van elke bestemming.”

De excursies zijn vanaf nu te boeken voor MSC Yacht Club-passagiers. Dit kan vooraf, online, via het MSC Cruises contact center, via de reisagent, of aan boord via de MSC For Me-app, de MSC Yacht Club conciërgeservice of excursiebalie.

Highlights van de meer dan 90 nieuwe excursies zijn onder andere:

Cannes, Frankrijk: een exclusieve workshop parfum maken.

Passagiers krijgen de kans om hun eigen gepersonaliseerde eau de cologne te creëren met aromatische, citrus- en oranjebloesemgeuren in een van de oudste familieparfumerieën in Zuid-Frankrijk. Op ongeveer een uur rijden van Cannes ligt de stad Grasse, die vaak wordt aangeduid als de parfumhoofdstad. Na het maken van hun eigen geur worden reizigers door een professionele parfumeur rondgeleid achter de schermen van de fabriek, waarna ze hun unieke creaties mee naar huis kunnen nemen in een elegante fles van 100 ml in een gepersonaliseerde verpakking.

Genua, Italië: een authentieke pesto kookles in Santa Margherita Ligure.

Tijdens deze excursie kunnen passagiers de geheimen van pesto ontdekken tijdens een exclusieve kookles in Santa Margherita Ligure. Ze kunnen enkele van de kooktechnieken leren, voordat ze genieten van een luxe lunch met lokale gerechten en wijn. Na de lunch kunnen passagiers de charme van Portofino ontdekken.

Akureyri, IJsland: de geothermische baden van Fontana in IJsland bezoeken.

Passagiers kunnen genieten van het mineraalrijke water van de geothermische baden van Fontana, gelegen aan het Laugarvatnmeer. Deze spa is de plek om te ontspannen en te genieten van een prachtig uitzicht op het meer. Ze mogen de versgebakken roggebrood proeven, dat in de geothermische bakkerij naast de baden wordt bereid. De excursie omvat ook de mogelijkheid om het Þingvellir Nationaal Park te verkennen, een gebied omringd door bergen, uitgestrekte lavavlaktes bedekt met groen mos en wilde bloemen.

Invergordon, Schotland: whisky proeven bij de Glenmorangie-distilleerderij in Schotland.

Deze excursie biedt passagiers de kans om een distilleerderij te bezoeken die sinds de 19e eeuw beroemd is om zijn malt whisky’s en het ambacht van distilleren door de generaties heen heeft geperfectioneerd. Een rondleiding onder leiding van een gids zal hen vertrouwd maken met elk stadium van het distillatieproces en de kans bieden om twee proefjes te proberen voordat ze worden vervoerd naar het 12e-eeuwse stadje Royal Dornoch om zijn oudste gebouwen, een kathedraal en het stadsplein te bewonderen.

Cozumel, Mexico: een luxe catamaran- en snorkelervaring in Cozumel, Mexico.

Passagiers kunnen de dag doorbrengen op een exclusieve catamaran die langs de kust van Cozumel vaart. Ze hebben een persoonlijke lokale gids voor de reis en krijgen de gelegenheid om te snorkelen in het heldere water van de Caribische Zee, waar ze de rijke onderwaterwereld kunnen ontdekken die vlak onder het oppervlak ligt. De gids zal hen meenemen naar Colombia Reef, een prachtige snorkelplek die wordt geprezen als een van de beste van Cozumel. Daar kunnen ze zeeschildpadden, adelaarsroggen en scholen glinsterende vissen tegenkomen.

Falmouth, Jamaica: een luxe cabana op het beboste terrein in de buurt van de Martha Brae rivier.

Passagiers brengen hun dag door in een privé-cabana langs de Martha Brae rivier, omringd door bos en rust, met een persoonlijke butler. Ze kunnen een duik nemen in de nabijgelegen zwembadfaciliteiten of gebruik maken van de bar en grill aan de rivier.

Wil jij cruisen in de MSC Yacht Club van MSC Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger