Cruisereiziger

Labadee

Aanlegplaats

Labadee is een schiereiland van Royal Caribbean waar schepen kunnen aanmeren aan een lange pier. Er kunnen 2 schepen aanleggen, elk aan een zijde van de pier.

Afstand van de kade naar de wal

Je loopt gemakkelijk en snel de pier af richting de entree en veiligheidscheck.  De dichtstbijzijnde stad van Haïti is Cap-Haïtien. Labadee ligt ongeveer 10 km daarvan ten noordwesten.

Bezienswaardigheden en excursies op Labadee

Labadee is ingedeeld in buurten (neighbourhoods):

  • Buccaneers’ Bay: de plek waar je het schiereiland betreedt. Je kunt er excursies boeken, verzamelen voor de excursies en watersporten.
  • Adrenaline Beach: de plek om van een zipline te tokkelen, een rodelbaan, maar ook sportvelden voor voetbal en basketbal
  • Columbus Cove: een mooi zandstrand en één van de grootste aquaparken van het Caribisch gebied vind je hier. Een super glijbaan, ligbedden op het strand en een barbeque lunch buffet.
  • Nellie’s Beach: het paradijselijke strand met ligbedden ligt voor je klaar. Je kunt heerlijk zwemmen of even kayakken.
  • Labadee Town Square: even winkelen, genieten van lokale producten en van dans en muziek.
  • Barefoot Beach: een exclusief gedeelte voor suitegasten (klik hier voor een overzicht). Er zijn bovendien diverse soorten cabana’s te huur voor elke gast aan boord: cabana’s in het water, aan het strand, op de heuvel.

De rederij biedt diverse (water) excursies aan zoals snorkelen, varen met een catamaran, RIB of een culturele tour.

 

Wil je ook cruisen naar Labadee? Bekijk snel welke schepen daar naar toe gaan:

ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen MSC Cruises Stip Sunweb TUI 

Lees het laatste cruisenieuws over Labadee

Terug naar Midden-Amerika

Cruisereiziger