Het diner op een cruiseschip: de basics
Het gros van de Amerikaanse gasten, en wellicht ook de Europese cruisereizigers, geeft aan vooral van het eten te genieten op een cruiseschip. En ja,… lees meer
lees meerHet gros van de Amerikaanse gasten, en wellicht ook de Europese cruisereizigers, geeft aan vooral van het eten te genieten op een cruiseschip. En ja,… lees meer
lees meerExplora Journeys heeft een samenwerking aangekondigd met chef-kok Claude Le Tohic, chef-partner van O’ by Claude Le Tohic in San Francisco, om een nieuwe culinaire… lees meer
lees meerMiriam was op uitnodiging vier dagen aan boord van de Costa Toscana. Het schip van Costa Cruises bleef drie dagen in Dubai en cruiste naar… lees meer
lees meerHolland America Line gaat samenwerken met de bekroonde barvrouw Ivy Mix om nieuwe cocktails te creëren in Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse stijl. Mix staat bekend om… lees meer
lees meerHeb je altijd al eens achter de schermen willen kijken op een cruiseschip tijdens je cruise? Verschillende cruisemaatschappijen bieden bijzondere en exclusieve tours aan voor… lees meer
lees meerUltraluxe rederij Seabourn heeft de opening aangekondigd van het nieuwe restaurant Solis op Seabourn Quest. Het nieuwe fine dining restaurant viert de mediterrane keuken, geïnspireerd… lees meer
lees meerHolland America Line heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is aangegaan met Buffalo Trace Distillery. De collaboratie bestaat uit het selecteren van een zogenaamde single… lees meer
lees meerMorimoto By Sea, het nieuwste specialiteitenrestaurant van Holland America Line, opende donderdag officieel haar deuren aan boord van Nieuw Amsterdam. Morimoto By Sea is het… lees meer
lees meerOceania Cruises is verheugd om culinair talent te eren en partner te worden van de lancering van de prestigieuze gids Gault&Millau. De luxe rederij sluit… lees meer
lees meerCunard lanceert een nieuwe gin – The Queen Anne Edition – met unieke botanische ingrediënten uit de hele Britse eilanden. De gin zal deel uitmaken… lees meer
lees meer