Cruisereiziger
Eten en drinken

Oceania Cruises eert jong culinair talent bij lancering van de Gault&Millau gids België 2024

Oceania Cruises is verheugd om culinair talent te eren en partner te worden van de lancering van de prestigieuze gids Gault&Millau. De luxe rederij sluit hiermee een bijzonder jaar af met het nieuwe pakket simply MORE™, nieuwe topwijnen aan boord, en het nieuwe cruiseschip van de rederij, Vista.

Op 27 november werd de langverwachte Gault&Millau 2024 België gids onthuld. Oceania Cruises mocht hierbij de Award voor ‘Jonge Chef van het Jaar Wallonië 2024’ uitreiken aan Marius Bosmans. Met deze steun aan jong culinair talent onderstreept Oceania Cruises het grote belang dat ze op elk schip hecht aan de culinaire beleving en kwaliteit. Daarna vond een Galadiner plaats gemaakt door enkele kersverse laureaten, dat werd opgediend voor 750 aanwezige partners en hun genodigden.

Riet Goetschalckx, Sales Director Mainland Europe, Middle East & Africa bij Oceania Cruises: “Het partnerschap met Gault&Millau Belux is niet alleen een volgende stap, maar een evolutie in onze reis naar het leveren van de ultieme culinaire ervaring aan boord bij Oceania Cruises. In ons twintigjarig bestaan, hebben we een nieuwe betekenis gegeven aan de cruise-ervaring met een perfecte mix van luxe, avontuur en gastronomische uitmuntendheid. We zijn dan ook bijzonder verheugd om de partner te worden van de autoriteit op het gebied van gastronomie en culinaire beoordelingen en feliciteren het Gault&Millau Belux team met de nieuwste editie van hun gids.”

Culinaire verrassingen

‘The Finest Cuisine at Sea’ is niet zomaar een slogan voor Oceania Cruises, het is de kern waarrond de hele vijfsterren rederij is opgebouwd, al vanaf de allereerste afvaart. Met één chef-kok aan boord voor elke tien gasten en de helft van de bemanning toewijd aan het klaarmaken of het serveren van eten, garandeert Oceania Cruises een gastronomie van topniveau. Alle gerechten worden steeds à la minute bereid in de state-of-the-art scheepskeuken met een kwaliteit die niet moet onderdoen voor de beste restaurants ter wereld.

Oceania Cruises Senior Culinary Director Alexis Quaretti, die recent opgenomen werd in de prestigieuze echelons van de Maîtres Cuisiniers de France, zegt: “Onze getalenteerde topchefs delen niet alleen hun passie voor koken, maar ook een streven naar het creëren van gastronomische meesterwerken en buitengewone culinaire ervaringen voor onze gasten met alleen de beste en meest verse ingrediënten. Elk gerecht vertelt een verhaal van innovatie, vakmanschap en verfijning, wat naadloos aansluit bij hetgeen Gault&Millau voor staat.”

 

Simply More bij Oceania Cruises

De luxe rederij is de eerste keuze voor reizigers die op zoek zijn naar gastronomische hoogstandjes en verrijkende ervaringen op zee. ​Met de nieuwe waardebelofte simply MORE™ biedt Oceania Cruises de gasten meer dan ooit tevoren en is vrijwel alles inbegrepen tijdens hun reis. Meer onvergetelijke reiservaringen dankzij een royaal excursie krediet, als ook een uitgebreid drankenpakket tijdens lunch en diner met tientallen vintage Champagnes, premium wijnen en internationale bieren.

Om de gastronomische ervaring aan boord te verrijken, introduceerde Oceania Cruises een nieuwe en indrukwekkende collectie zeldzame wijnen uit de beste wijngaarden ter wereld. In de verschillende specialiteitenrestaurants worden gasten gastronomisch in de watten gelegd, ongelimiteerd en zonder toeslag. Zoals in het pan-Aziatisch geïnspireerde Red Ginger, het Franse Jacques of het Italiaanse Toscana. Liefhebbers van bijzonder kwaliteitsvlees kunnen hun hart ophalen in Polo Grill en voor wie een nog exclusievere culinaire ervaring zoekt, zijn er verschillende private dining-formules.

Bekijk de mooiste Oceania cruises bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)